Dai 349 de lei şi mergi în Delta Dunării

Ultima actualizare:

A început ”Delta Dunării pentru toţi”! Programul, unic în România, îşi propune să promoveze zona pescăreasă şi să o aşeze pe harta celor mai dorite destinaţii de vacanţă. Începând de la 349 de lei de persoană, poţi achiziţiona un pachet de două nopţi, care include transport cu autocarul, pensiune completă, transfer cu barca şi excursie pe canale. Pachetul de trei nopţi costă 499 lei de persoană. Iată câteva oferte de cazare!

Hotelul Genius Delta Resort, de 3 stele, se bucură de una dintre cele mai spectaculoase locaţii din Delta Dunării. Este situat la intersecţia braţului Sf. Gheorghe cu canalul Uzlina, în localitatea Uzlina, comuna Murighiol. Transferul către hotel se face din Murighiol, numai pe apă, cu barca rapidă şi durează aproximativ 15 minute. Rezervările se fac la 0754. 203. 204;Hotel Complex Cormoran, de 3 stele, este situat  pe o insulă din Delta Dunării şi se află la 30 minute distanţă de Murighiol, de unde se face transferul cu barca. Pensiunea cuprinde cinci camere duble şi trei camere triple, restaurante, două piscine exterioare, club, sală de fitness, saună, centru de echitaţie, centru de ciclism, mese de biliard şi terenuri de sport. Rezervările se fac la 0748. 032. 593;Pensiunea Mahmudia are 3 margarete şi se află la intrarea în localitate. Cazarea se face în nouă camere (cinci căsuţe şi patru camere în vilă) dotate cu paturi duble sau matrimoniale, aer condiţionat, televizor, acces la piscină. Turiştii sunt plimbaţi cu ambarcaţiunea proprie în Deltă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net