PNL îl vrea pe Dacian Cioloş premier

Ultima actualizare:

    Dacian Cioloș nu se va înscrie în PNL
Dacian Cioloș nu se va înscrie în PNL

Președintele PNL Alina Gorghiu a anunțat că îl va propune pe Dacian Cioloș prim-ministru. Potrivit digi24.ro, liderul principalului partid politic de dreapta din România a spus că premierul nu se va înscrie în partid, contrar obligației enunțate până acum.

O delegație a Partidului Național Liberal s-a întâlnit cu premierul Dacian Cioloș luni, pentru a discuta relația premierului cu această formațiune politică și condițiile în care pot colabora la alegeri sau după.

”Astăzi se va vota în BPN al PNL desemnarea ca și candidat la funcția de prim-ministru a lui Dacian Cioloș. Nu făceam propunerea dacă premierul nu-și dădea acceptul”, a declarat Alina Gorghiu.

„Un Consiliu Național trebuie să formalizeze decizia din BPN. Trebuie să așteptăm votul colegilor iar reacția o va da dânsul când și dacă va considera potrivit”, a tăiat președintele liberalilor orice alte precizări pe această temă,

Despre renunțarea la obligația de înscriere în partid a lui Dacian Cioloș, liderul liberal a spus că „nu ne încurcă, nu ne deranjează, suntem perfect de acord că are obligația să-și păstreze cuvântul”. Mai mult, „în statutul PNL nu există niciun impediment în a desemna ca și candidat în poziția de prim-ministru din partea PNL o persoană care nu este membră”, a precizat Gorghiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net