Dacă vorbeşte cu soţia, îl paşte puşcăria

Ultima actualizare:

    Deşi locuiesc în aceeaşi casă, unui botoşănean i s-a interzis legal să-i mai adreseze vreun cuvânt nevestei
Deşi locuiesc în aceeaşi casă, unui botoşănean i s-a interzis legal să-i mai adreseze vreun cuvânt nevestei

Unui botoşănean i s-a interzis legal să mai vorbească cu soţia sa, deşi locuiesc în aceeaşi casă. Dacă scoate un singur cuvânt în faţa nevestei, face puşcărie. Măsura inedită a fost luată de judecători, după ce soţia bărbatului s-a plâns că e agresată verbal foarte des de soţ.

Un bărbat din Botoşani a primit o restricţie ciudată din partea magistraţilor. Acesta nu are voie să-i vorbească nevestei şi nici să o atingă. Decizia judecătorilor vine după ce femeia a reclamat că este agresată în special verbal de către soţ de câţiva ani, motiv pentru care a ajuns foarte depresivă.

În plus, botoşăneanul nu o poate contacta nici telefonic pe femeie, dar nici prin intermediul scrisorilor, au precizat, pentru www.adevarul.ro, surse neoficiale. Aceleaşi surse au mai precizat că soţul nu are voie sub nici o formă să îşi atingă nevasta. Trăiesc într-o linişte deplină. Ciudăţenia, însă, abia acum urmează.

Botoşăneanul locuieşte în aceeaşi casă, într-un apartament obişnuit mai precis, cu cea pe lângă care este obligat să treacă fără măcar să-i adreseze un cuvânt. Hotărârea judecătorilor a venit după o reclamaţie a botoşănencei, Elena S., care şi-a reclamat soţul că o agresează fizic şi verbal. Femeia ar fi cerut ca bărbatul să fie dat afară şi din casă, dar magistraţii nu i-ar fi acceptat cererea, însă i-au dat această interdicţie bărbatului.Practic, hotărârea magistraţilor prevede ca, odată ce bărbatul îi adresează un singur cuvânt nevestei sau o atinge chiar şi cu un deget, va încălca ordinul de protecţie. Iar acest lucru atrage după sine arestarea şi condamnarea la închisoare.

La 75 de ani, a dat foc casei iubitei

Poveste de amor sfârşită în fum şi cu acuze grele în municipiul Suceava. Locuinţa unei femei în vârstă de 77 de ani din cartierul Burdujeni a luat foc, iar în scurt timp întreaga scară de bloc a fost invadată de un fum înecăcios. Anchetatorii au stabilit că focul a fost pus de un Mihai Popescu, de 75 de ani, din Vatra Dornei, concubinul proprietarei apartamentului. Bărbatul s-a supărat pentru că septuagenara, aflată la spital, l-a anunţat că-l părăseşte. Pentru a se răzbuna, amorezul s-a deplasat la locuinţa femeii, şi-a luat hainele şi apoi a dat foc apartamentului. Din fericire, vecinii au sesizat incendiul la timp şi pompierii au intervenit limitând pagubele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net