Cutremurător! Copil de patru ani, ucis pe loc de câinele unchiului său

Ultima actualizare:

    La casa unde s-a petrecut tragedia s-au adunat zeci de localnicifoto: Infomm.ro
La casa unde s-a petrecut tragedia s-au adunat zeci de localnicifoto: Infomm.ro

Incident tragic la Sighetu Marmaţiei! Un copil în vârstă de patru ani şi jumătate a fost ucis de câinele unchiului său. Familia micuţului se află în stare de şoc, iar proprietarul patrupedului a dispărut de la locuinţa unde s-a produs incidentul.

Unchiul copilului se întorsese de puţin timp din Italia şi şi-a adus şi câinele cu el. Este vorba despre un exemplar din rasa Amstaff, care, potrivit primelor informaţii, se pare că nici măcar nu este declarat în România. El a fost adus să păzească gospodăria în lucru a familiei. Copilul se află în grijă străbunicilor, iar la un moment dat, în cursul zilei de luni ( 21 august) acesta a ieşit să se joacă cu patrupedul, care s-a repezit direct la gâtul micuţului. Totul s-a petrecut în curtea gospodăriei. Potrivit directorului medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş, câinele i-a secţionat copilului laringele şi traheea, decesul survenind pe loc. Ba mai mult decât atât, fiara a târât corpul inert al micuţului câţiva metri.

Un vecin este cel care a văzut scenele de groază şi a sunat la 112. Străbunicul a încercat să îl scoată din colţii animalului, dar fără succes. Ba chiar a fost şi el muşcat, scrie infomm.ro.

Bunica a povestit că micuţul Luca a ieşit în curte, dar că nimeni nu s-a aşteptat la vreo tragedie, mai ales că băieţelul s-a mai jucat în trecut cu câinele şi nu s-a întâmplat nimic. Proprietarul animalului, în vârstă de aproximativ 18 ani, a dispărut de la momentul tragediei, fiind căutat în prezent de toată lumea. Apropiaţii se tem să nu recurgă la vreun gest extrem. Părinţii săi au fost chemaţi de poliţişti la audieri.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net