Cum va fi vremea în prima săptămână din 2017

Ultima actualizare:

    În weekend vin ninsorile
În weekend vin ninsorile

Vremea se încălzeşte uşor în primele zile ale anului, pentru că spre sfârşitul săptămânii să se răcească şi să apară ninsorile.

LUNI

În ţară. Valorile termice vor fi în creştere faţă de intervalul anterior, astfel încât cele diurne se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei în majoritatea regiunilor, mai ales în cele din sud şi din est. Maximele vor fi cuprinse în general între -2 grade în estul Transilvaniei şi 10..11 grade în Subcarpaţii Getici, iar minimele între -15...-13 grade în depresiuni şi -1...0 grade în sud-vest şi pe litoral, scrie România Tv.

În Bucureşti. Vremea se va încălzi uşor, astfel maximele de 7…8 grade se vor situa peste cele normale specifice începutului de ianuarie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

MARŢI

În ţară. Vântul va sufla cu unele intensificări pe crestele montane, dar şi în regiunile sud-vestice și nord-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 grade în depresiuni și 8 grade în sud, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -9 și -1 grad.

În Bucureşti. Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice perioadei, cu o maximă de 5...7 grade şi o minimă de -5...-3 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla moderat.

MIERCURI

În ţară. Temperaturile vor fi apropiate de cele normale în această perioadă din an, iar cele nocturne, chiar uşor mai ridicate, în mare parte din țară. Maxime se vor încadra între -3 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in vestul si nord-vestul Olteniei, iar cele minime între -7 și 0 grade. În vest, in nord si in centru cerul se va acoperi treptat si mai ales din a doua parte a zilei, vor cădea precipitații, predominant sub formă de ninsoare.

În Bucureşti. Cerul va fi variabil cu înnorări în a doua parte a intervalului. Vor fi condiții de ceață în primele ore ale zilei și de precipitații slabe, spre sfârșitul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele obișnuite la această dată, astfel maxima va fi de 3...4 grade, iar minima în jurul a -3 grade.

JOI

În ţară. Vor fi înnorări și precipitații, în general slabe, predominant sub formă de ninsoare, local și temporar, în majoritatea regiunilor. Vântul va sufla moderat cu unele intensificări, mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade, iar cele minime între -13 și -3 grade, mai scăzute în nord, centru și nord-est, până în jur de -15 grade.

În Bucureşti. Cerul va fi temporar noros și trecător, mai ales noaptea, vor fi precipitații slabe sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade, iar cea minimă de -4...-3 grade.

VINERI - DUMINICĂ

Vremea se va răci şi va deveni deosebit de rece, geroasă în jumătatea de nord a țării, iar în cursul nopţilor şi al dimineţilor şi în restul teritoriului. Probabilitatea de apariție a ninsorilor va fi ridicată în prima zi în sud şi sud-est, iar în a doua parte a intervalului, cu precădere în regiunile intracarpatice

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
traian basescu
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net