Cum va fi vremea de Florii în toată ţara

Ultima actualizare:

Meteorologii anunţă temperaturi de până la 24 de grade. De Florii, vremea va fi în general instabilă cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în majoritatea regiunilor.

Sâmbătă, vremea va deveni în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza și noaptea. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii relativ extinse la munte şi în interiorul arcului carpatic şi izolat în restul teritoriului. Punctiform, în zona de munte, vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade în nordul litoralului şi al Moldovei și 24 de grade în sudul Munteniei.

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros, dar numai trecător va fi posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă va fi în jur de 22 de grade.

Duminică, de Florii, vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în majoritatea regiunilor. Pe arii restrânse, cu precădere în jumătatea de vest a ţării şi la munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Izolat va cădea grindină. Spre sfârşitul nopţii, în zona montană înaltă, precipitaţiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime, în scădere faţă de cele din intervalul precedent, vor avea valori de la 13 grade în Dealurile de Vest, până în jur de 22 de grade în nord-estul Moldovei .

În Bucureşti, vremea va fi în general instabilă. Mai ales în a doua parte a zilei şi în prima parte a nopţii, vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 19...20 de grade.

În primele două zile ale săptămânii viitoare vremea continuă să se răcească, luni se aşteaptă maxime între 7 şi 17 grade, apoi vremea se va încălzi. Luni mai plouă mai ales în regiunile nordice, centrale şi de nord-est, iar la munte, precipitaţiile vor fi mixte, iar în zona înaltă vor predomina ninsorile. Izolat, cantităţile de apă vor fi însemnate, mai e posibil sa cadă grindină, iar vantul suflă cu intensificări în Moldova, Bărăgan, Dobrogea şi la munte. Potrivit România TV, marţi vor mai fi precipitaţii in majoritatea regiunilor şi abia dupa ceea ele se vor restrânge spre sud-estul ţării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net