Cum va fi vremea de 8 Martie

Ultima actualizare:

    În weekend, vom avea parte de vreme frumasă în aproape toată ţara
În weekend, vom avea parte de vreme frumasă în aproape toată ţara

În următoarele zile, vremea se va răci şi sunt aşteptate precipitaţii. De luni (7 martie), însă, se încălzeşte din nou şi vom avea temperaturi mai ridicate decât normalul acestei perioade, anunţă meteorologii.

Joi (3 martie) şi vineri (4 martie), vremea va fi în general închisă şi se va răci în aproape toată ţara. Cerul va fi mai mult noros. Va ploua pe arii extinse în regiunile din jumătatea sudică, unde local cantităţile de apă vor fi însemnate, în timp ce în rest vor fi ploi slabe, locale.

În zona montană se vor semnala precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar local şi temporar şi în sudul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade in vest si sud-vest şi 12 grade in nord-vest, unde este posibil sa fie chiar usor mai cald de atat.

De sâmbătă (5 martie), însă, vremea se va ameliora ca aspect şi se va încălzi. Cerul va fi variabil la senin cu înnorări în prima parte a zilei în regiunile nordice, unde pe arii restrânse va ploua, dar şi la munte unde vor fi precipitaţii mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în zona Litoralului, în sudul Banatului şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 în estul Transilvaniei şi 16 grade in sud si sud-vest.

Începând de duminică (6 martie), vremea va deveni deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii martie, îndeosebi în regiunile sudice, estice şi centrale, iar acestă perioadă cu vreme neobişnuit de caldă se va prelungi şi la începutul săptămânii viitoare, cu maxime ce se vor încadra între 10 şi 19 grade. Aşa va fi şi în data de 8 Martie, vreme tocmai bună de petrecut în aer liber.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net