Cum și-a aruncat mama sinucigașă fetițele în fața trenului! Detalii înfiorătoare

Ultima actualizare:

    Anchetatorii au conturat o primă ipoteză de lucru în cazul femeii care s-a sinucis împreună cu cele trei fetițe
Anchetatorii au conturat o primă ipoteză de lucru în cazul femeii care s-a sinucis împreună cu cele trei fetițe

Informațiile care încep să reiasă din ancheta începută de polițiști în cazul mamei sinucigașe care s-a omorât împreună cu cele trei fetițe ale ei sunt înfiorătoare. Copiii n-au avut nicio idee despre intenția macabră a mamei lor.

Conform Libertatea, anchetatorii au conturat o primă ipoteză de lucru în acest caz, iar primele detalii care ies la iveală te îngrozesc. Alexandra Braunstein (30 de ani) este femeia care a ales să-și pună capăt zilelor pentru a-și ucide atât copilul pe care urma să-l nască, dar și cele trei fetițe minore pe care le-a aruncat în fața trenului în viteză.

Apropiații femeii au declarat pentru sursa citată că Alexandra traversa o perioadă foarte grea, în care sărăcia, certurile și responsabilitățile tot mai apăsătoare o îmbolnăviseră de depresie. În ultimii doi ani, a fost internată de două ori la Spitalul de Boli Psihice „Alexandru Obrejia” și faptul că a rămas iar însărcinată a afectat-o cel mai mult. Nu-și mai dorea încă un copil, mai ales că abia își putea crește cele trei fete pe care le avea deja. Rudele au povestit că au văzut-o de multe ori lovindu-se cu pumnii în burtă pentru a scăpa de copil.

De asemenea, în familia ei erau mereu certuri, care au determinat-o în cele din urmă să se retragă la Brănești, la mama sa. Aici se afla încă de duminică, 13 august. Fratele Alexandrei a povestit că miercuri, 16 august, s-a certat mult timp cu soțul la telefon.


    Ea este Alexandra Braunstein, mama sinucigașă
Ea este Alexandra Braunstein, mama sinucigașă

După ce mama ei a plecat la serviciu, Alexandra le-a luat pe cele trei fetițe (cu vârste de trei, opt și 12 ani) și au plecat pe strada din spatele casei, spre calea ferată din localitate. Libertatea menționează că au mers aproximativ un kilometru, dar micuțele nu aveau nicio idee despre intenția mamei lor. Anchetatorii cred până în acest moment că femeia a văzut cum se apropia trenul care circula cu 160 km/h și i-a distras atenția fetei mari, de 12 ani pentru a o împinge în fața locomotive, după care într-o fracțiune de secundă, s-a aruncat și ea cu cele două fetițe mai mici în brațe.

Mecanicul de locomotivă susține că totul s-a petrecut atât de rapid că n-a putut face nimic pentru a le evita: „Și-a luat copilașii în brațe și s-a aruncat. Am claxonat. Au ieșit din pădure de aici, din fața mea. Ce să fac? Pe doi îi ținea în brațe și pe unul de mână. S-au aruncat cu toții în fața trenului.”

La fața locului, anchetatorii au descoperit un rucsăcel de culoare roz, care a aparținut uneia dintre fete. În el, au găsit jucării și creioane colorate, iar rucsacul l-au găsit chiar lângă șine. Polițiștii cred că acela a fost locul unde mama a așteptat trenul să se apropie.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net