Cum să te bucuri de o vacanță de Paște de neuitat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Primavăra bate la ușă, gata să te bucure cu razele sale de soare. Sărbătoarea care marchează acest anotimp este, bineînțeles, Paștele.

Pentru a petrece momente frumoase alături de familia ta și de prieteni dragi, ocupă-te din timp cu organizarea mini-vacanței pascale.

Alegerea destinației de vacanță (Setati h2)

Dacă nu te-ai decis unde iți vei petrece următorul sejur de Paște, ar trebui să dai start căutărilor. Agențiile încă mai au oferte de early-booking de care poți să profiți, economisind bani dar în același timp petrecând o vacanță de neuitat.

Ofertele sunt pentru toată lumea, atât din punct de vedere al bugetului cât și al destinației. TUI Trevel a creat pachete speciale pentru vacanța de Paște, atât în țară cât și în afară. Astfel, indiferent că dorești să rămâi în România pentru ca vrei sa petreci în stil autentic, fie că ești tentat să încerci o destinație în care ai mai fost sau una nouă, poți să verifici și oferta acestei agenții. Bulgaria, Roma, Grecia, Cipru  sunt doar câteva dintre locațiile pe care să le vizitezi cu ocazia sărbătorilor pascale și unde vei petrece clipe unice.

Accesorii și obiecte pe care nu trebuie să le uiți acasă (Setati h2)

Dincolo de încărcătura religioasă a acestei sărbatori, unul dintre lucrurile care au ramas în concepția colectivă este că de Paște trebuie să porți haine noi. Deși, mai ales doamnele, știu că nu au nevoie de un motiv pentru a mai adauga o bluză sau o pereche de pantofi în garderobă, acum au motiv în plus pentru care să o facă. Înainte de sărbători, marile magazine lansează reduceri mari, astfel că nu există posibilitatea de a nu-ți găsi ceva potrivit pentru gustul și în același timp și pentru buzunarul tău. Mall-urile sunt foarte aglomerate în acestă perioadă, iar comenzile plasate online pot avea întârzieri. Un loc foarte plăcut unde să mergi la cumpărături este reprezentat de outlet-uri. In Fashion House, de exemplu, beneficiezi de promoții în Mango Outlet, care cu siguranța sunt pe placul tău.

Acum că ai ales destinația, îți va fi mai ușor să pregatești bagajul cu tot ceea ce ai nevoie. Pune haine adecvate locației de vacanță dar, pe lângă asta, nu uita să iei și alte accesorii în troller.

Nu trebuie să uiți medicamentele, pentru că, în cazul în care te vei simți rău și vei avea nevoie de ele, îți va fi destul de dificil să găsești un medic care să-ți prescrie un tratament, mai ales dacă zona în care călătorești nu este neaparat într-un mediu urban. Dacă tu sau membrii familiei tale suferiți de alergii, ia cu tine și medicamente antialergice. Analgezicele, care sunt eficiente in tratarea diveritelor dureri, trebuie sa se regaseasca si ele in geanta ta de voiaj. Alimentează-ți stocul de sănătate de pe Herbagetica.ro și bucură-te de o vacanță fără griji.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net