Cum să cari marfa uşor? Pleci cu tot cu cărucior!

Ultima actualizare:

    Astfel de imagini pot fi întâlnite aproape  în fiecare zi pe străzile  marilor oraşeFoto: Dorin Constanda
Astfel de imagini pot fi întâlnite aproape în fiecare zi pe străzile marilor oraşeFoto: Dorin Constanda

Sărbătorile au adus o “dragoste” subită a românilor faţă de coşurile de cumpărături din supermarketuri. După ce le burduşesc cu produse, unii nu le mai golesc decât acasă, rămân cu ele şi le oferă “ospitalitatea” propriului cămin în detrimentul spaţiului “neprietenos” al magazinului.

Dan a strâns în coş produse de câteva milioane şi în loc să pună marfa în pungi, i-a declarat candid casierei, “mă duc cu el până la maşină şi îl las acolo”. Ajuns afară, s-a uitat stânga-dreapta şi a luat-o uşor printre maşini. Nu este singurul şi, cu certitudine, nici ultimul. Nimeni nu revine cu “vehiculul” pentru a face cumpărături, unii îl folosesc drept cărucior de marfă prin pieţe sau la propria afacere, iar alţii îl duc la ţară pentru a-şi uşura munca prin curte. Toţi profită de slaba vigilenţă a paznicilor angajaţi să vegheze parcările supermarketurilor. De cele mai multe ori aceştia lipsesc cu desăvârşire, sau chiar devin complici.

În piaţa Obor din Capitală pot fi  întâlnite cărucioare ”împrumutate”  de la un supermarket din apropiere. Într-o vreme, dispăreau chiar şi  80 de cărucioare pe lună
În piaţa Obor din Capitală pot fi întâlnite cărucioare ”împrumutate” de la un supermarket din apropiere. Într-o vreme, dispăreau chiar şi 80 de cărucioare pe lună

“L-am găsit pe stradă, la câteva zeci de metri de un magazin şi l-am luat. Doar nu era să îl las acolo. Dacă nu îl luam eu, îl lua altcineva. Nu era în parcarea magazinului”, se destăinuie Vasile, posesor de cărucior la care se poate vedea chiar şi locul în care trebuia introdusă fisa de deblocare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net