Cum l-a amenințat edilul din Baia Mare pe denunțătorul său

Ultima actualizare:

    Cătălin Cherecheş candidează pentru un nou mandat de primar la Baia Mare. Potrivit unei decizii definitive a justiţiei, candidatura sa e valabilă
Cătălin Cherecheş candidează pentru un nou mandat de primar la Baia Mare. Potrivit unei decizii definitive a justiţiei, candidatura sa e valabilă

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, arestat preventiv pentru luare de mită, l-ar fi ameninţat pe denunţătorul din acest dosar, Cristian Şpan - preşedintele FCM Baia Mare. L-a întrebat cum ar fi dacă și-ar „vedea copilul” într-un scaun cu rotile, scrie adevarul.ro.

Curtea de Apel Cluj a menţinut azi-noapte măsura arestării preventive în cazul primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

Avocaţii primarului au anunţat că vor încerca alte forme de atac după ce au contestat interceptările din dosar făcute cu telefonul denunţătorului.

Primarul Cătălin Cherecheş a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pe 27 aprilie, fiind acuzat de luare de mită în formă continuată. Potrivit DNA, primarul băimărean a fost prins în flagrant, în timp ce primea de la o persoană din conducerea FCM Baia Mare, denunţător în cauză, suma de 30.000 de lei.

Detalii inedite apar în încheierea de şedinţă a Tribunalului Cluj, din 27 martie, atunci când magistraţii au decis arestarea primarului Cătălin Cherecheş. În sala de judecată, procurorul DNA a arătat că în această cauză există suspiciunea reală că lăsarea în libertate a lui Cherecheş reprezintă o ameninţare cu privire la integritatea fizică şi psihică a denunţătorului Cristian Şpan- preşedintele FCM Baia Mare şi a familiei acestuia, sens în care arată că, în denunţul formulat, Şpan Cristian a relatat că inculpatul Cherecheş Cătălin i-a ameninţat familia.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net