Cum îşi urmărea primarul Nichita amanta. Făceau sex, dar asta n-o scăpa de el!

Ultima actualizare:

    Gheorghe Nichita îşi supraveghea amanta, pe Adina Samson, cu ajutorul Poliţiei Locale
Gheorghe Nichita îşi supraveghea amanta, pe Adina Samson, cu ajutorul Poliţiei Locale

Primarul oraşului Iaşi, Gheorghe Nichita, a fost reţinut într-un dosar de abuz în serviciu, iar în referatul de arest, procurorii au dezvăluit noi detalii privind sistemul de supraveghere pus la punct de edilul PSD, alături de angajaţii din Poliţia Locală Iaşi.

Procurorii au surprins un episod în care Gheorghe Nichita îşi minţea amanta când femeia sugera că el ar fi implicat în urmărirea ei.

În seara zilei de 15 aprilie, Adina Samson, angajata Primăriei Iaşi aflată într-o relaţie cu primarul, i-a trimis, la ora 20.50, un SMS cu mesajul: "Mă urmăreşte un Seat negru". Un minut mai târziu, Nichita l-a sunat pe şeful Poliţiei Locale, Mihai Liviu Hliboceanu, pentru a-l informa despre mesajul amantei. Acesta a făcut mai departe demersuri pentru a afla dacă este cumva vorba despre o maşină a detectivilor particulari angajaţi, de asemenea, în acţiunile de supraveghere.

"La scurt timp, respectiv la ora 20:52, Avîrvarei Ştefan (n.r. - adjunctul Poliţiei Locale) l-a contactat pe unul dintre detectivii particulari care la acel moment supraveghea deplasarea prin Municipiul Iaşi a numitei (.....) pentru a verifica dacă autoturismul cu numărul anterior menţionat aparţine echipei de detectivi. În urma răspunsului pozitiv funcţionarul public îi transmite interlocutorului său folosind un limbaj codificat faptul că autoturismul a fost observat şi trebuie să înceteze supravegherea operativă «să plece…nu-i parcat bine, urmează s-o ridice»", spun procurorii DNA.

Din acelaşi document, reiese că, ulterior, a avut loc o dispută prin SMS-uri: "După ce (.....) i-a transmis lui Nichita Gheorghe faptul că este urmărită de un autoturism, între cei doi a avut loc un schimb de mesaje în care edilul a încercat să o convingă pe interlocutoarea sa că el nu are nicio legătură cu persoanele despre care aceasta crede că o urmăresc", potrivit adevarul.ro.Când Adina Samson a plecat în concediu, pe data de 13 martie 2015, Nichita i-a transmis adjunctului Ştefan Avîrvarei: „nu contează cine mai merge, câţi merg… pleci şi tu dacă este nevoie”.

"În continuare, numita (.....) a fost urmărită pe timpul deplasării efectuate cu autoturismul marca (.....) , pe ruta Iaşi - Suceava de către (.....). Pentru a păstra o distanţa în trafic faţă de (.....), detectivul particular s-a folosit şi de datele furnizate de către dispozitivul de monitorizare tip GPS amplasat pe autoturismul celei în cauză.

(.....) Datele obţinute de către (.....) din această activitate de supraveghere au fost comunicate de către Avîrvarei Ştefan lui Nichita Gheorghe, edilul oferind şi indicaţii cu privire la modul în care trebuia să decurgă activitatea de supraveghere operativă ulterioară. Astfel, Nichita Gheorghe i-a solicitat (.....) lui Avîrvarei Ştefan ca persoana care efectuează supravegherea să efectueze fotografii cu (.....) şi persoana de sex masculin care se afla împreună cu aceasta, identitatea persoanei nefiind cunoscută edilului la acel moment", se mai arată în documentul menţionat.

Gheorghe Nichita, denunţat de amantă

Gheorghe Nichita a fost reţinut de procurorii DNA deoarece a folosit Poliţia Locală pentru a-şi supraveghea amanta, pe Adina Samson, angajată a primăriei de opt ani. Blonda a fost cea care l-a denunţat pe Nichita, după ce, în intervalul 25-27 martie 2015, a observat că este urmărită. Se pare că edilul o bănuia că-l înşală, aşa că a aranjat cu şefii Poliţiei Locale s-o supravegheze.Adina Samson a ajuns la Primăria Iaşi în urmă cu opt ani. După ce a lucrat în mai multe birouri, de-a lungul timpului, Samson a devenit inspector de specialitate la Primărie, lucru care i-a permis să se mute într-un birou alăturat celui pe care îl deţine Nichita. Aşa s-au cunoscut mai bine şi au devenit amanţi.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net