Cum este promovată România pe internet! Clipul cu cele mai multe vizualizări

Ultima actualizare:

Un videoclip, care prezintă unele dintre cele mai cunoscute destinaţii turistice din România, a adunat aproape 170.000 de vizualizări în numai o lună de la publicarea lui pe YouTube.

O producţie românească, care doreşte să promoveze ţară noastră peste hotare, a devenit virală şi adună zeci de mii de vizualizări săptămânal. Acest videoclip, care a beneficiat de un buget limitat şi a fost realizat cu mijloace modeste de către o companie privată, demonstrează tuturor că România este suficient de frumoasă şi valoroasă pentru a fi promovată şi fără fondurile de milioane de euro ale Ministerului Turismului sau ale Uniunii Europene, doar cu dragoste şi multă muncă.

Iniţiativa “Descoperă România” s-a bucurat de succes încă din primele zile de la publicarea sa pe binecunoscutul canal YouTube, adunând în doar o lună de zile aproape 170.000 de vizualizări. Imaginile, de o frumuseţe care îţi taie respiraţia şi scenariul simplu, dar convingător au constituit cheia succesului acestei producţii locale.

În videoclip, privitorul este plimbat de către un personaj feminin prin unele dintre cele mai populare locuri turistice din ţara noastră. Filmuleţul începe cu rememorarea noastalgică a leagănului copilăriei, nu departe de Plaja Corbu şi continuă cu omagiul adus strămoşilor noştrii din Cetatea Histria, cel mai vechi oraş atestat de pe actualul teritoriu al României.

Din prezentarea ţării noastre nu puteau lipsi faimoşii Vulcani Noroioşi, Staţiunea Sinaia sau Cetatea Rupea, dar şi mai puţin cunoscutul deal Mărneşti, din Judeţul Braşov, un loc plin de solitudine şi istorie. Salina Turda, parcă desprinsă dintr-un film SF, este şi ea prezentată străinilor dornici să ne cunoască ţară, iar Tunelul Iubirii din Caraş-Severin vine să completeze imaginea romantică a plaiurilor mioritice. Videoclipul se încheie cu un monument al naturii, Cascada Bigăr, declarată de The World Geography cea mai frumoasă cascadă din lume.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net