Cum circulă trenurile pe gerul năprasnic

Ultima actualizare:

    Unele trenuri ajung în gări înghețate
Unele trenuri ajung în gări înghețate

Gerul a înghețat șinele de cale ferată. Trenurile circulă cu viteza melcului, astfel că sunt probleme în graficul feroviar.

Garniturile pe întreaga reţea feroviară ajung la destinație cu o întârziere de până la 100 de minute. Și asta din cauza temperaturilor extreme înregistrate în toată țara: minus 19 grade la București, minus 33 de grade la Brașov, iar la polul frigului din România, la Întorsura Buzăului, minus 35.

Pe un astfel de îngheț șinele se dilată, astfel că viteza este redusă, pentru a se evita deraierile. Reprezentanții CFR Infrastructură spun că se fac eforturi deosebite pentru ca trenurile să reintre în grafic.

”Pe reţeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise, însă din cauza cauza condiţiilor meteo, personalul feroviar verifică componentele infrastructurii (şine, macazuri, linii de contact) în staţii şi în linie curentă, astfel încât să se intervină şi să se remedieze orice posibilă defecţiune tehnică”, au declarat cei de la CFR.

Dacă trebuie să plecați la drum e bine să vă interesați înainte despre Mersul Trenurilor  ca nu cumva să înghețați în gară.

Pentru a obține informații din Gara de Nord București sunați la 021 / 9521, iar pentru a afla numerele de telefon din toate stațiile din țară intrați pe  www.cfrcalatori.ro/147.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net