EXCLUSIV Cum au votat vedetele: "Viitorul preşedinte să facă ce alţii nu au fost în stare!"

Ultima actualizare:

    Diana şi Alex  au votat împreună,  pentru schimbareFoto: Sever Gheorghe / Roberto Sălceanu
Diana şi Alex au votat împreună, pentru schimbareFoto: Sever Gheorghe / Roberto Sălceanu

Diana Bart şi Alexandru Constantin, prezentatorii emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, la Prima TV, au mers împreună, duminică, în jurul orei prânzului să voteze pentru un nou preşedinte.

Click! i-a însoţit pe cei doi prezentatori la secţia de votare cu numărul 107, din comuna Baloteşti, judeţul Ilfov, acolo unde Alexandru Constantin are în prezent domiciliul. Aceştia au fost la vot cu zâmbetul pe buze şi sunt încrezători în alegerea lor. 

“A fost prima dată când am votat în Baloteşti. M-am simţit bine, pentru că eu până acum, fiind din Oradea, votam pe unde apucam. Am votat pentru o schimbare, cu încrederea că viitorul preşedinte va face ceea ce alţii nu au fost în stare până acum. Consider că avem o ţară prea frumoasă ca să nu fie exploatată la maxim şi ar fi păcat ca, în următorii ani, să trăim în aceeaşi ignoranţă ca şi până acum. De fiecare dată când sunt alegeri, merg şi votez. I-am încurajat şi pe cei din jurul meu să facă la fel”, ne-a declarat Alex, la ieşirea din cabina de votare.

Diana Bart are încă buletin de Braşov, drept pentru care a votat în aceeaşi circumscripţie, dar pe liste speciale. „Decât să ne grăbim şi să pornim de la premiza că nici unul dintre candidaţi nu face ce ar trebui să facă, ar fi mai bine să ne gândim că decizia stă totuşi în mâinile noastre şi atâta timp cât avem acest drept, n-ar trebui nimeni să ni-l ia, nici măcar noi”, a declarat Diana pentru Click!.

Aurel Antonie, 100 de ani, veteran
Aurel Antonie, 100 de ani, veteran

GALAȚI. Mireasa a mers la vot direct de la nuntă! Chiar dacă a petrecut toată noaptea alături de nuntași și era obosită, Paula Munteanu (35 de ani) a venit să pună ştampila pe candidatul preferat la doar câteva minute după deschiderea secţiilor de votare. A fost întâmpinată cu zâmbete și urări de cei din comisie.

Bucureşti. Mulţi români din provincie au votat în Capitală.  Primăriile de sector au multiplicat, ieri după-amiază, formulare de declaraţii pe propria răspundere pentru cei care votează pe listele suplimentare, după ce mai multe secţii de votare care au sesizat că au epuizat aceste tipizate, au anunţat reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne. 

CARAȘ-SEVERIN. 400 de buletine de vot au dispărut de la o secție din Reșița. Președintele și vicepreședintele au fost ridicați de procurori, fiind supectați că ar fi vrut să fraudeze buletine de vot. Poliția a deschis dosar penal. 

ARAD. 273 de pacienţi internaţi la Spitalul de Urgenţă nu au putut vota. Duminică, pacienţii au rămas fără urna mobilă, pentru că angajaţii unităţii medicale au depus cererea la BEJ după termenul limită stabilit. Conducerea unităţii va face o anchetă internă pentru a afla cine se face vinovat de întârzierea depunerii documentelor la BEJ. 

VASLUI.  Alegerile prezidenţiale au devenit "alegeri pentru Parlamentul European”. Cel puțin asta apărea pe toate procesele-verbale de completare din cele 516 secţii de votare din judeţul Vaslui, care au fost întocmite greşit de Biroul Electoral Judeţean. 

BUCUREŞTI. Ion Țiriac a venit cu avionul personal să voteze. Omul de afaceri a încercat, ieri dimineață, să voteze la Paris, aflându-se în Franța, însă, n-a reușit din cauza cozilor prea mari, așa că a venit la București. „Am încercat să votez la Paris, dar era o mulțime de oameni. Am găsit că e mai simplu să votăm aici. Erau cozi enorme”, a declarat Țiriac, potrivit stirileprotv.ro.

VÂLCEA. A votat la 100 de ani. Peste 227.000 de tineri de 18 ani au fost așteptați la urne, precum și 1.853 de alegători cu vârsta de 100 de ani şi 2.538 cu peste 100 de ani. Aurel Antonie, din localitatea vâlceană Horezu, în vârstă de 100 de ani, veteran de război, a fost printre primii care au votat duminică dimineaţa, ”pentru viitorul strănepoţilor săi”, a spus el, citat de Agerpres.


    Aurel Antonie, 100 de ani, veteran
Aurel Antonie, 100 de ani, veteran

Diaspora. Klaus Iohannis lider în Noua Zeelandă, Macovei e prima în Australia! Procesul de votare a luat sfârșit în Noua Zeelandă, când în România era ora prânzului. Potrivit rezultatelor publicate de stiripesurse.ro, Klaus Iohannis a câștigat în preferințele românilor din această țară, aflată la celălalt capăt al pământului, la peste 17.000 km depărtare. În Australia, favorită a fost  Monica Macovei.

BOTOȘANI. Bătaie în fața unei secții de votare. Primarul comunei Drăguşeni, Eugen Nechita, a lovit un consătean pentru că avea altă opțiune politică de cât cea a lui. Victima se află la spital pentru îngrijiri medicale şi a spus că va depune plângere la Poliţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net