Cum au tras polițiștii din Botoșani șapte gloanțe după un tâlhar fără să îl nimerească

Ultima actualizare:

    Autorul atacului a abandonat taxiul pe șosea și a fugit în satFoto: monitorulbt.ro
Autorul atacului a abandonat taxiul pe șosea și a fugit în satFoto: monitorulbt.ro

Apar noi amănunte despre acțiunea de prindere a suspectului care a atacat un taximetrist în Botoșani și I-a furat mașina. Autorul tâlhăriei este un constănțean în vârstă de 32 de ani care a fost prins de poliţişti după ce aceștia au tras șapte gloanțe după suspect fără a-l nimeri și au avut noroc cu localnicii.

Povestea a început în Dorohoi, după ce suspectul de 32 de ani a luat un taxi care să-l ducă în satul Smârdan, comună Suharău scrie monitorulbt.ro. În timpul cursei, în apropiere de destinație, șoferul de 62 de ani a văzut cum clientul scoate o șurubelniță din buzunart. Lovit la față, conducătorul auto a reușit să oprească mașina, a deschis ușa și a fugit.  

Cum a fost prins tâlharul care a furat un taxi în Botoșani 

Rănit, şoferul a apelat serviciul 112, cerând ajutorul poliţiştilor şi cadrelor medicale. O ambulanţă a ajuns în scurt timp la faţa locului şi a acordat ajutor victimei pe care a transportat-o la spitalul din Dorohoi. Printr-un noroc, un echipaj de poliție patrula în zonă și a trecut în urmărirea taxiului furat. Uimit de promptitudinea cu care a apărut poliția, tâlharul a pierdut controlul mașinii și a fugit ulterior pe jos, încercând să se piardă în noapte. Polițiștii au tras 10 gloanțe pentru a-l prinde pe fugar, dintre care trei de avertisment în aer iar alte șapte în plan orizontal. Bărbatul a fugit câteva sute de metri prin sat și s-a refugiat într-o casă părăsită care a fost înconjurată de polițiști și localnicii atrași de scandal. 

Ce spun martorii despre fuga suspectului 

”Taxiul a fost urmărit de poliţie până aici. Poliţia l-a avertizat de nenumărate ori să oprească. Dânsul a ieşit din taxi şi a fugit pe asfalt, iar poliţiştii din maşină au sărit şi l-au urmărit, iar după vreo jumătate de oră de alergat s-au adunat şi mai mulţi oameni de pe aici şi l-au înghesuit cumva şi l-au prins. El s-a fost ascuns undeva la o casă părăsită. Poliţiştii au tras în sus de vreo câteva ori, l-au avertizat şi după au încercat să tragă şi după el, dar dânsul fugea şi era la distanţă foarte mare de poliţişti”, a declarat unul dintre martori pentru sursa citată. 

Ce spun polițiștii 

”În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie”, a precizat  pentru monitorulbt.ro, Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani. 

Citiți și

Accident grav pe DN1 cu 3 autoturisme: o persoană a murit, iar alte cinci au ajuns la spital

Accident grav în Bucureşti. Şoferul a fugit de la faţa locului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net