Cum a ajuns PSD în Calendarul Ortodox

Ultima actualizare:

    Așa arată calendarul gândit de social-democrați pentru propagandă
Așa arată calendarul gândit de social-democrați pentru propagandă

Incredibil, dar adevărat! Sigla PSD tronează pe calendarul bisericesc 2017 chiar sub icoana Fecioarei Maria cu pruncul în brațe. Materialul electoral este împărțit în Argeș.

Chipul Fecioarei Maria cu pruncul în braţe este folosit în materialele de propagandă electorală ale PSD.

Peste 5.000 de argeşeni au primit calendare creştin-ortodoxe pe care apare, sub imaginea icoanei, şi sigla social democraţilor, precum şi urarea "PSD Argeş vă urează un AN NOU fericit!", scrie gandul.ro.

„Nu ştiu dacă există acordul Bisericii. Cele 5.000 de exemplare au fost distribuite în Piteşti, Topoloveni şi Mioveni, acolo unde e populaţie mai multă. La oraşe nu prea merge toată lumea la biserică. La ţară, de regulă, femeile iau calendare de la preot.  E primul an când împărţim şi calendare, alături de programul de campanie şi o broşură de prezentare a candidaţilor. Din ce am înţeles eu, Biserica le dă prea târziu, iar preţurile acestora variază între 10 şi 20 de lei. În unele zone, calendarele sunt prea puţine în comparaţie cu populaţia, iar în unele mai multe. Astfel, s-au gândit colegii mei, fiind şi în preajma sărbătorilor, că oricine are nevoie de un calendar. Noi am distribuit doar în Argeş. Nu ştiu dacă au fost tipărite şi pentru alte judeţe. Am văzut că şi alte partide au împărţit calendare. În cendare sunt trecute sărbătorile legale. E un produs de calitate şi de bun gust. Nu se face campanie. Nu scrie nicăieri: votaţi! Are sigla PSD, dar nu scrie votaţi”, a declarat Ion Georgescu, şeful staff-ului de campanie în Argeş, informează gandul.ro.

Pe de altă parte, reprezentanții Bisericii spun că inițiativa nu are acordul Patriarhiei și că ceea ce au făcut este ”o modalitate de campanie electorală care foloseşte abuziv o icoană”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net