Cultiva canabis în ghivece şi dădea gratis mugurii de la plante

Ultima actualizare:

    Anchetatorii au identificat până acum zece consumatori la care au ajuns drogurile
Anchetatorii au identificat până acum zece consumatori la care au ajuns drogurile

Poliţiştii au descins miercuri la locuinţa unui tânăr din localitatea buzoiană Verneşti. Aceştia aveau informaţii că băiatul planta canabis în ghivece şi apoi distribuia drogurile cunoscuţilor. Uneori, tânărul distribuia mai multor consumatori muguri de la plante gratuit sau în schimbul unor sume de bani. El a fost reţinut de oamenii legii.

Anchetatorii au identificat până acum zece consumatori la care au ajuns drogurile, dar pe altă parte şi cel care le cultiva şi le planta era consumator.

”La locuinţa tânărului de 29 de ani s-au descoperuit trei plante de canabis ajunse la maturitate, conţinând muguri şi florescenţă de canabis. Anterior, din probele existente s-a descoperit că a oferit gratuit altor persoane, dar a şi vândut mai mulţi muguri de canabis. Practic, am putut aproxima ca 50 de grame vândute de droguri. Tânărul a mai deţinut astfel de plante, a încercat să le cultive, dar nu au ajuns la maturitate, pentru că au fost atacate de dăunatori şi au fost  distruse”, a declarat procurorul şef al DIICOT Buzău, Nicolae Petroşel, potrivit news.ro.

Anchetatorii au stabilit că, în perioada iunie - septembrie, tânărul a cumpărat mai multe seminţe de canabis pe care le-a plantat în ghivece în locuinţa sa, el recoltând periodic muguri de la plantele respective, pe care îi distribuia mai multor consumatori fie gratuit, fie în schimbul unor sume de bani. Drogurile ajungeau la cunoscuţi ai bărbatului, din localitatea Verneşti sau din municipiul Buzău. În urma percheziţiei desfăşurate miercuri, au fost ridicate mai multe plante de canabis, seminţe de canabis, un grinder pentru tocat materia vegetală, precum şi un cântar electronic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 1391089070 jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net