Culmea delirului! RTV îl acuză pe Soroș de tragedia din Colectiv! Tatoiu, invitată în platou

Ultima actualizare:

    România TV a difuzat un videoclip care ar fi fost realizat de hackerii Anonymousfoto: captură ActiveWatch
România TV a difuzat un videoclip care ar fi fost realizat de hackerii Anonymousfoto: captură ActiveWatch

În ajun de alegeri parlamentare, România TV scoate din mânecă asul „Bau-bau” George Soroș, într-o încercare de manipulare și instigare a publicului împotriva actualului premier, Dacian Cioloș.

Pe postul de televiziune controlat de Sebastian Ghiță a fost difuzat, vineri (9 decembrie), în jurul orei 15.00, un videoclip care ar fi fost realizat de gruparea de hackeri Anonymous. O persoană cu fața acoperită de o mască a vorbit în engleză despre o presupusă implicare a lui George Soroș în „organizarea” incendiului de la Colectiv, dar și despre o așa-zisă lovitură de stat menită să îl aducă pe Dacian Cioloș în poziția de premier.


    Monica Tatoiu s-a numărat printre invitații România TVfoto: captură ActiveWatch
Monica Tatoiu s-a numărat printre invitații România TVfoto: captură ActiveWatch

Imaginile apărute la România TV au fost preluate de agenția de monitorizare a presei ActiveWatch pe pagina de Facebook: „Operațiune de manipulare în desfășurare la România TV. Postul de televiziune difuzează un filmuleț asumat, chipurile, de gruparea Anonymous. Filmulețul vorbește despre implicarea lui George Soroș în incendiul de la Colectiv. În mod convenabil, «Anonymous» dă Guvernului un termen de 10 zile ca să spună tot adevărul despre ce s-a întâmplat în clubul Colectiv. Adică este posibil să apară niște «informații» după alegerile de duminică. Scenariul este comentat de niște persoane: Monica Tatoiu, Mirel Curea, Mirca Dogaru și Florin Chilian. Până acum nu a fost solicitat niciun punct de vedere oficial. Atenție la fumigenele de campanie!”.

Ce spune personajul din videoclipul care poartă semnătura Anonymous

„Știm ce preț plătește guvernul vostru pentru ca adevărul să nu fie niciodată aflat. (...) Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost uciși. Noi știm detalii privind întregul plan. Noi știm detalii cu privire la tranzacțiile bancare făcute înainte de evenimente. Noi știm de unde au venit banii și pentru ce au fost foloșiți. Am urmărit traseul acestora din organizații controlate de George Soros, care au finanțat de asemenea investitura lui Dacian Cioloș în funcția de prim-ministru”, spune mesajul care ar fi fost transmis de Anonymous, distribuit ulterior și pe pagina de Facebook a lui Florin Chilian. 

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net