Culege sparanghel pentru 1.500 € pe lună

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cine este interesat să muncească peste hotare are acum la dispoziţie 776 de joburi. Printre ele şi culegător de sparanghel în Olanda, pentru aproximativ 1.500 de euro pe lună. Ofertele le găseşti pe www.eures.anofm.ro.

Nemţii au pentru noi 58 de oferte

Mai exact, este vorba despre 4 betonişti, 4 excavatorişti, 4 montatori izolaţii clădiri, 4 specialişti sisteme de canalizare, 3 operatori utilaje pentru construcţii, 3 bucătari şef, 3 ingineri testare echipamente semiconductoare automate, 3 zidari, 2 electricieni în construcţii, 2 electricieni în construcţii cabluri, 2 lucrători în construcţii, 2 maiştri construcţii reţele de cabluri, 2 maiştri hidroizolaţii clădiri, 2 maiştri construcţii de drumuri, 2 operatori maşini, 1 bucătar, 1 demichef de rang, 1 dezvoltator software Backend, 1 dezvoltator software Frontend, 1 grădinar, 1 instalator/montator ţevi, 1 instalator clădiri, 1 manager în construcţii, 1 maistru construcţii civile, 1 mecanic instalaţii sanitare, termice/de climatizare, 1 muncitor în construcţii din beton armat, 1 montator acoperişuri, 1 operator pompe de beton, 1 ospătar, 1 sudor, 1 tehnician electronist. Salariile sunt între 2.700 de euro şi 3.500 de euro, în cazul unui dezvoltator software. 

Şofer de autobuz în Malta 

În Malta se caută şofer de autobuz şi sunt disponibile 310 posturi, dintre care 300 sunt pentru şofer de autobuz. Trebuie să ai şcoala elementară, card profesional, permis conducere categoria D şi să ai o stare de sănătate bună. Salariul este de 900 – 1.000 euro net/lună. Celelalte zece sunt pentru personal de curăţenie. Experienţa anterioară constituie avantaj, se cere limba engleză, iar salariul este de 8.819,20 euro/an la care se adaugă bonusul guvernamental de 512 Euro.

Olandezii te vor pe câmp 

Un angajator din Olanda oferă un job de culegător sparanghel. Se cere experienţă în agricultură, se lucrează 5 zile pe săptămână, timp de 38 de ore, iar salarizarea este de 9,43 euro pe oră, adică în jur de 1.500 de euro pe lună. Cazarea este oferită de angajator contra cost: 330/luna cu toate cheltuielile incluse şi se oferă şi asigurare medicală de 21,49 euro pe săptămână.

În Italia sunt 280 de locuri de muncă

În Peninsulă se caută 100 de infirmieri, 100 asistenţi medicali generalişti, 40 asistenţi medicali şi 40 de îngrijitori la domiciliu. Pentru infirmier trebuie să ai studii liceale, poţi avea sau nu experienţă, dar trebuie să vorbeşti engleza la nivel B1. Se oferă un salariu de 7,2-8,2 lire brut/oră, în funcţie de experienţă. Pentru asistent medical trebuie să ai calificare, cu înregistrare/iniţiere la NMC. Se cere engleza nivel B1-B2, iar salariul este de minimum 12,07 lire brut/oră.

În Cehia se oferă 70 de posturi

Vorbim despre 30 de şoferi de autobuz, 20 de şlefuitori-pilitori, 10 sudori, 5 electricieni auto şi 5 mecanici auto. Şoferii se caută pentru transportul public din Praga, iar angajatorul pune la dispoziţie curs de limbă. Contractul este valabil un an şi se oferă 1.000  de euro pe lună. Şi pentru celelalte posturi salariul ajunge tot la 1.000 de euro, la care se mai adaugă sporuri de productivitate.

Alte zece state angajează români

În Irlanda sunt disponibile 13 locuri de muncă: 3 îngrijitori persoane, 2 coordonatori atelier matriţe, 2 operatori maşini de frezat CNC, 2 programatori maşini de frezat CNC, 2 sculeri matriţer, 1 asistent manager, 1 operator maşini. În Marea Britanie sunt 10 posturi de tâmplar/dulgher naval, în Polonia alte zece joburi de croitorese/cusătorese, iar în Suedia 8 locuri de muncă pentru vopsitori auto. Austria are şi ea nevoie de 3 lăcătuşi mecanici CNC, 1 tâmplar, 1 mecanic auto şi 1 sudor, Spania  caută 2 matriţeri/curăţitori produse din plastic, 2 operatori turnare prin injecţie produse din plastic, slovenii vor 2 lucrători acoperişuri, norvegienii caută un doctorand horticultură şi un maestru pizzar, belgienii un desenator tehnic pentru construcţii metalice, iar danezii un bucătar.

Când încep înscrierile la SRI, Poliţie şi Armată

simeon stalpnicul png

Cererile de înscriere ale candidaţilor pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ superior ale MAI, MApN şi SRI, precum şi pentru şcolile postliceale ale Ministerului Apărării Naţionale se depun până la data de 26 mai. Totodată,  pentru şcolile postliceale ale MAI se depun până la 21 iulie, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov.

Candidaţii trebuie să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România, să cunoască limba română scris şi vorbit, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, să aibă cel puţin 18 ani, să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea, să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni. Nu se pot înscrie la concursul de admitere organizat de Academia Naţională de Informaţii ”Mihai Viteazul” a SRI tinerii care fac parte din organizaţii aflate în afara legii, adepţii unor culte sau organizaţii religioase ale căror precepte contravin normelor de păstrare a ordinii publice, încalcă bunele moravuri, cei cunoscuţi ca având trăsături negative de caracter sau tinerii care anterior şcolarizării au consumat sau desfăşurat operaţiuni cu plante, substanţe sau amestecuri de substanţe stupefiante, psihotrope sau susceptibile a avea efecte psihoactive.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net