Cu un mic şi un mărţişor tot românul e dator!

Ultima actualizare:

    Piața Universității Cele mai căutate mărțișoare  sunt cele cusute manual
Piața Universității Cele mai căutate mărțișoare sunt cele cusute manual

Vremea frumoasă şi apropierea zilei de 1 Martie au umplut duminică târgurile din Bucureşti dedicate Mărţişorului. Pe platoul din faţa staţiei de metrou Crângaşi, zeci de comercianţi îşi expun oferta.

„Avem obiecte clasice de pus în piept la 5 lei şi unele mai pretenţioase la 10 lei”, ne spune Adrian. De departe, cel mai aglomerat târg este cel de la Piaţa Universităţii, unde aproximativ 100 de tonete vând orice, de la cadourile perfecte până la mâncăruri de îţi ”plouă-n gură”.

La modă sunt obiectele executate manual, cât mai sofisticate.”Avem mărţişoare din pastă modelatoare pictate manual la 7 lei şi coliere sofisticate la 25 de lei”, ne descrie marfa Nicoleta Coman.

Lângă ea, Andreea Stan ne arată mărţişoare cusute pe etamină sau cu mărgele sau din pastă polimerică. După plimbarea istovitoare printre tarabele cu mărţişoare, aproape toată lumea face un popas la chioşcurile cu mâncare, unde oferta bogată te îmbie să guşti o porţie de fasole cu cârnaţi - 10 lei, o sarma - 1,5 lei, un mic - 3 lei. Berea la doză costă 5 lei, iar la sticlă - 7 lei. 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net