Cu probleme în instanţe, n-a avut timp de restanţe

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sfârşit de studenţie! Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii „Babeş-Bolyai“ (UBB) din Cluj - Napoca, printr-o decizie comunicată ieri de reprezentanţii instituţiei de învăţământ. Oficialii facultăţii spun că au luat această măsură din cauza faptului că fostul ministru nu s-a prezentat la examene.

Elena Udrea (44 de ani) s-a înscris în 2016 la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, însă nu a venit la examene. „Potrivit regulamentului de la Universitatea Babeş-Bolyai, studenţii care nu-şi iau examenele sunt exmatriculaţi. Doamna Udrea nu s-a prezentat la nici un examen, aşa că am luat măsurile prevăzute de regulament“, explică, pentru adevarul.ro, Vasile Stanciu, decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă. Decanul menţionează că n-a cunoscut-o pe Elena Udrea şi că nu are informaţii exacte despre prezenţa fostului politician la cursuri. „Eu nu predau la acel master, aşa că n-am avut ocazia s-o cunosc pe doamna Udrea. Nu ştiu cum s-a comportat ca student, nu ştiu nici dacă a fost la cursuri, dar cred că e puţin probabil“, adaugă Stanciu.

Elena Udrea a postat un mesaj pe Facebook, imediat după anunţul exmatriculării. Ea susţine că n-a reuşit să se pregătească temeinic pentru cursuri din cauza proceselor pe care le are pe rol. Senzuala blondă e convinsă însă că se va întoarce la facultate şi că va cere reînmatricularea, după ce va reuşi să-şi rezolve problemele penale.

  „Îmi pare rău că nu am reuşit să termin acum cursurile de master. Pur şi simplu, nu am timpul necesar şi, mai ales, nu am starea de spirit pentru a studia temeinic teologia în această perioadă”, se confesează Udrea. “Eu am ales să fac acest masterat din pasiune, nu pentru CV. Dorinţa mea este chiar să cercetez, să aflu lucruri, nu să trec examenele cum îşi iau alţii «doctoratele». Când am început, aveam un dosar penal în instanţă, acum am trei. Am câte cinci - şase termene pe lună, mii de pagini de citit, apărări de pregătit...  Aproape tot timpul meu e dedicat acestei saga penale. După ce se va termina, voi relua cu siguranţă cursurile“, adaugă ea pe pagina personală de Facebook. Ea a mai precizat că, în acest moment, cel mai important lucru l-ar reprezenta relaţia cu divinitatea.

Click! spune

Elena Udrea a ratat, la alegerile din 2016, un nou mandat de parlamentar. După divorţul de Dorin Cocoş, ea şi-a refăcut viaţa cu fostul manechin Adrian Alexandrov (32 de ani). Udrea a fost condamnată, în primă instanţă, la şase ani de închisoare, în dosarul “Gala Bute”.

image
image
image
image
image
image
incendiu bucuresti fb png
ceai somn jpg
statui parcul carol colaj captura video jpg
plante freepik jpg
ion luca caragiale captura video jpg
preoti ortodocsi se inchina in catedrala episcopala Invierea Domnului foto bihoreanul JPG
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
monstru pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net