Cu cortul pe turnul de 254 de metri înălţime!

Ultima actualizare:

    Dina şi Flaviu,  un selfie înainte  de coborârea de  pe turnul industrialFotografii: Facebook / Flaviu Cernescu
Dina şi Flaviu, un selfie înainte de coborârea de pe turnul industrialFotografii: Facebook / Flaviu Cernescu

“Balaurul” recidivează! Flaviu Cernescu, timişoreanul dependent de adrenalină şi de sporturile extreme, a început anul 2017 în forţă! Împreună cu prietena lui, tânărul temerar a urcat seara pe un turn industrial de 254 de metri. Cei doi au instalat cortul pe buza turnului şi au dormit printre nori.

O nouă ispravă marca Flaviu Cernescu! Tânărului în vârstă de 34 de ani, specializat în calculatoare, i-a venit o nouă idee năstruşnică, scrie adevarul.ro. El s-a gândit să campeze în vârful unui coş de fum dezafectat, înalt de nu mai puţin de 254 de metri.


    Cei doi tineri s-au trezit în zori
Cei doi tineri s-au trezit în zori

Prin urmare, Flaviu a început anul 2017 la cote înalte de tensiune. Poreclit “Balaurul”, bănăţeanul şi-a luat partenera, Dina Zaur, şi a plecat într-o excursie cu cortul. Nimic neobişnuit până aici, numai că locul pe care l-a ales pentru campare i-ar da fiori unei persoane obişnuite. Flaviu şi prietena sa au decis să-şi instaleze cortul pe buza unui coş industrial.


    La ieşirea din cort  se cască un hău  de 254 de metri
La ieşirea din cort se cască un hău de 254 de metri

Nu este primul turn “cucerit” de Flaviu Cernescu, însă această aventură a reprezentat, aşa cum spune chiar el, “o nebunie mai mare ca multe altele”. Cei doi au aşteptat să se întunece, apoi au început escaladarea pe scările şubrede din metal. Ajunşi în vârf, Falviu şi Dina au montat cortul, apoi au tras un somn pe cinste, în aşteptarea răsăritului. Dis-de-dimineaţă, când au ieşit din cort, totul era învăluit în ceaţă.


    Înviorarea de  dimineaţă: câţiva paşi  pe balustrada îngustă,  deasupra norilor
Înviorarea de dimineaţă: câţiva paşi pe balustrada îngustă, deasupra norilor

Pentru înviorare, Cernescu a jonglat cu piersici, apoi a făcut echilibristică pe balustrada îngustă de câţiva centimetri a turnului, bineînţeles, fără echipament de protecţie. A urmat apoi coborârea, la fel de periculoasă, din cauza scărilor ruginite şi gata oricând să cedeze sub greutatea tinerilor amatori de senzaţii tari.


    Înviorarea de  dimineaţă: câţiva paşi  pe balustrada îngustă,  deasupra norilor
Înviorarea de dimineaţă: câţiva paşi pe balustrada îngustă, deasupra norilor

Cu monociclul pe marginea Barajului Vidraru

Flaviu Cernescu a apărut şi în faimosul cotidian britanic “Daily Mail”, fiind numit “cel mai tare român”, după ce mers cu monociclul pe marginea Barajului Vidraru, la 166 de metri înălţime. Nu cu mult timp în urmă, Cernescu a escaladat un coş industrial, înalt de 275 de metri, la CET Sud Piteşti, şi a dormit într-un hamac suspendat la 200 de metri deasupra solului. De asemenea, el a jonglat recent cu trei mingi la 35 de metri înălţime, în timp ce străbătea o balustradă îngustă a Viaductului Schlucht, unul dintre cele zece aflate de-a lungul liniei de cale ferată Anina-Oraviţa. Desigur, fără echipament de protecţie!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net