"Cu Click!MANIA ai super-premii"

Ultima actualizare:

    Sergiu Dogaru (19 ani) a nimerit un loz cu 300 de leifotografii: click!
Sergiu Dogaru (19 ani) a nimerit un loz cu 300 de leifotografii: click!

Pe zi ce trece se măreşte familia câştigătorilor Click!MANIA. Cel mai iubit concurs a făcut fericiţi mii de români din toate colţurile ţării.

Vestea bună e că premiile nu s-au terminat, iar cele două maşini pregătite de Click! îşi aşteaptă câştigătorii. “Cu Click!MANIA ai super-premii şi mă bucur că mă număr printre câştigători. Oricum sunt norocos de fel, iar ăsta nu e primul meu câştig”, ne-a spus bucureşteanul Sergiu Dogaru (19 ani), care a nimerit un loz cu 300 de lei. Liceanul are o pasiune pentru fotografie, iar banii îi va folosi pentru a-şi cumpăra un trepied. Norocos a fost şi Vasile Tripa (82 de ani), care a câştigat un set de oale cu semi-presiune. “Le voi face cadou copiilor mei! Fetele sunt gospodine şi se vor bucura de ele”, ne-a spus pensionarul. Câştigă şi tu super-premii cu Click!MANIA. Sunt în joc: două maşini Honda Civic, în valoare de 96.477 de lei fiecare, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane performante, oale de bucătărie, taloane de reduceri la produse extrem de utile şi multe alte surprize.

Vasile Tripa le va dărui copiilor oalele câştigate
Vasile Tripa le va dărui copiilor oalele câştigate

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc şi lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop şi Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 50% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00, chiar şi a doua zi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
tractor fermier pesticide tratament shutterstock 2243080773 jpg
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
Thailanda pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net