«Cu banii de la Click!MANIA îmi plătesc facturile»

Ultima actualizare:

    Lozul norocos i-a adus IlincăiObadă suma  de 300 de lei Foto: Click!
Lozul norocos i-a adus IlincăiObadă suma de 300 de lei Foto: Click!

Tot mai mulţi români descoperă zi de zi lozurile norocoase. Ilinca Obadă (77 de ani) a câştigat 300 de lei, bani care îi prind tare bine. Femeia se descurcă greu cu pensia, aşa că lozul norocos a picat la ţanc.

„Ce bucurie! Tocmai ce mi-ai cheltuit aproape toată pensia pe un aparat auditiv, iar banii ăştia sunt ca un colac de salvare. Am de plătit facturile şi întreţinerea şi poate dacă mai rămâne ceva o să-m fac şi piaţa”, ne-a spus pensionara. Ilinca e cititoare fidelă şi spune că Ghidul Tv de la Click! e preferatul ei. „Îl iau pentru program, dar citesc şi mondenităţile din ziar. Aşa mai aflu şi eu ce viaţă duc vedetele astea norocoase”, ne-a spus bucureşteanca.

simeon stalpnicul png

Petre Vişoiu (70 de ani) a nimerit un loz cu 300 de la Click!MANIA. „Chiar aveam nevoie de bani să merg să-mi fac nişte analize medicale. Acum că îi am, nu mai amân vizita la doctor”, ne-a spus pensionarul. Şi tu te poţi număra printre norocoşi. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 10.000 de premii. Sunt în joc: două super maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus sunt puse în joc aproape două milioane de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net