«Cu banii de la Click!MANIA îmi fac cel mai frumos cadou»

Ultima actualizare:

    Dac gseti lozul cu 3 simboluri cu procentul de reducere (%) i gama din care face parte produsul, verific în pagina de regulament produsul la care se aplic reducerea i valoarea discount-ului în ziua respectiv i poi achiziiona produsul cu reducerea câtigat.
Dac gseti lozul cu 3 simboluri cu procentul de reducere (%) i gama din care face parte produsul, verific în pagina de regulament produsul la care se aplic reducerea i valoarea discount-ului în ziua respectiv i poi achiziiona produsul cu reducerea câtigat.

Tot mai mulţi români intră zilnic în familia milionarilor Click!MANIA. Cititorii noştri fideli au câştigat până acum premii importante în bani gheaţă, electronice şi electrocasnice, dar şi reduceri importante la produse de top.

Printre norocoşi s-a numărat şi Emilia Tudose din Bucureşti, care tocmai a împlinit 70 de ani. Pe ultimii zece i-a petrecut în compania ziarului Click!, publicaţie pe care o cumpără zilnic, încă de la înfiinţare. Fidelitatea i-a fost răsplătită cu un premiu de 300 de lei la concursul Click!MANIA, despre care crede că e cel mai serios din presă. Extrem de emoţionată, doamna Emilia ne-a mărturisit că-şi va face un cadou din banii câştigaţi. 

„Da, îmi voi face singură un cadou, un inel pe care îl admir de multă vreme”, ne-a spus femeia, acum pensionată. Bucureşteanca ne-a mărturisit că citeşte toate articolele din ziarul Click! şi consideră că merita să fie răsplătită pentru fidelitate. ”Cine ştie, poate vă iau şi maşina până la finalul concursului”, ne-a mai spus norocoasa cititoare.

În total, Click!MANIA a pregătit la ediţia din această toamnă 6.589 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor este de 344.744 de lei. Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu o maşină, telefoane, bani şi multe alte surprize. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, zece premii a câte 5.000 de lei, 45 de premii a câte 1.000 de lei, 350 de premii a câte 300 de lei, 10 telefoane, 10 tablete, 100 de baterii externe, 10 grătare Delimano, 50 de robinete electrice, 3 cuptoare cu microunde, 1.000 de geluri pentru dureri musculare, 5.000 de seturi cu 2 cărţi de poveşti pentru copii. În plus, sunt puse în joc 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse.

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu procentul de reducere (%) şi gama din care face parte produsul, verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să suni la numărul 021.455.01.99, tarif normal, zilnic între orele 07.00 - 19.00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere. Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop). De exemplu, poţi câştiga ustensile de bucătărie, pilote, perne, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net