«Cu banii de la Click! îi fac un cadou băiatului»

Ultima actualizare:

    Bucureşteanca Liliana Neg-Popescu  nu ratează nici un număr din  ziarul preferat, Click!
Bucureşteanca Liliana Neg-Popescu nu ratează nici un număr din ziarul preferat, Click!

Plouă cu premii la Click!MANIA. Cel mai îndrăgit concurs al toamnei a făcut până acum sute de români fericiţi. Cititori fideli din toate colţurile ţării s-au ales cu bani-gheaţă, electronice, electrocasnice sau reduceri la produse de firmă. Nu uita: verifică şi tu zilnic lozul de concurs.

Bucureşteanca Liliana Neg-Popescu, 48 de ani, ne-a spus că îi face plăcere să citească zilnic câte o reţetă nou sau câteva sfaturi medicale de sezon, în ziarul Click! ”Citesc des ziarul vostru, dar cel mai mult îmi plac paginile de informaţii utile, cu reţete şi cele cu sfaturi medicale. De altfel, sunt şi fan al revistei «Click! Poftă bună!», la care am abonament. M-am bucurat foarte mult să văd că am câştigat 300 de lei la concursul Click!MANIA. Este pentru prima oară când vă iau un premiu. Încă nu am decis ce voi face cu banii, dar cred că îi voi da pe un cadou frumos pentru fiul meu, Paul, care va împlini curând 18 ani”, ne-a spus Liliana Neg-Popescu.

În total, Click!MANIA ţi-a pregătit 6.589 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor este de 344.744 de lei. Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu o maşină, telefoane, bani şi multe alte surprize. Sunt în joc un autoturism Dacia Logan, zece premii a câte 5.000 de lei, 45 de premii a câte 1.000 de lei, 350 de premii a câte 300 de lei, 10 telefoane, 10 tablete, 100 de baterii externe, 10 grătare Delimano, 50 de robinete electrice, 3 cuptoare cu microunde, 1.000 de geluri pentru dureri musculare, 5.000 de seturi cu două cărţi de poveşti pentru copii. În plus, sunt puse în joc 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse.

Premiile se revendică la numerele de telefon: 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător. 

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu procentul de reducere (%) şi gama din care face parte produsul, verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discountului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să suni la numărul 021.455.01.99, tarif normal, zilnic între orele 07.00 - 19.00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere. Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop). De exemplu, poţi câştiga ustensile de bucătărie, pilote, perne, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net