«Cu banii de la Click! îi ducem mamei merinde de Paşte»

Ultima actualizare:
Ştefan Tiberiu  a câştigat  300 de lei
Ştefan Tiberiu a câştigat 300 de lei

Facem cunoştinţă zi de zi cu cititorii noştri fideli. Lozurile Click!MANIA le-au adus românilor bani, telefoane, tablete, vase de bucătărie, aspiratoare şi multe alte surprize. Mai avem mii de premii pentru tine, aşa că nu rata nici un număr din Click!

Marian Rugiuvei (61 de ani) citeşte Click! în fiecare zi, iar fidelitatea i-a fost răsplătită cu un loz câştigător. Bucureşteanul s-a ales cu 300 de lei şi spune că acesta este primul premiu din viaţa lui. “Chiar a fost o bucurie! E primul meu câştig şi sper să nu fie şi ultimul”, ne-a spus pensionarul. Cu banii câştigaţi spune că-i va face o bucurie mamei lui. “Vrem să mergem de Paşte la ţară, la mama. Ea stă pe lângă Focşani şi de banii ăştia o să-i cumpărăm de-ale gurii. Îi ducem cozonaci, carne, ouă, tot ce trebuie pentru o masă de sărbătoare”, ne-a mai spus bărbatul.

Şi Ştefan Tiberiu a nimerit un loz norocos


    Ştefan Tiberiu a câştigat 300 de leiFoto: Click!
Ştefan Tiberiu a câştigat 300 de leiFoto: Click!

Bucureşteanul Ștefan Tiberiu (55 de ani) este cititor fidel şi spune că paginile lui preferate sunt cele de sport şi actualitate. “Click!MANIA mi-a adus 300 de lei, bani cu care o să-mi cumpăr eu ceva. Nu m-am gândit încă ce, dar cu siguranţă ce-mi voi lua îmi va aminti mereu de acest câştig”, a conchis bărbatul, care lucrează ca operator RDS. Intră şi tu în marea familie a câştigătorilor Click!MANIA. Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit peste 10.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 350.000 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net