«Cu banii câştigaţi la Click!MANIA îi iau cadou soţiei»

Ultima actualizare:

    Zafiu Bălan a câştigat la Click!MANIA 300 de leiFoto: Dorin Constanda
Zafiu Bălan a câştigat la Click!MANIA 300 de leiFoto: Dorin Constanda

Cititorii Click! au parte în fiecare zi de premii substanţiale. Este şi cazul lui Bălan Zafiu, în vârstă de 60 de ani. Bucureşteanul a câştigat 300 de lei la concursul Click!MANIA. Cu banii câştigaţi vrea să-i facă soţiei un cadou.

Dăm premii pe bandă rulantă la Click!MANIA. Zafiu Bălan a fost extrem de bucuros când a dezlipit tichetul norocos. ”Cumpăr zilnic ziarul. Este preferatul meu şi acum mi-a adus 300 de lei. Cu banii câştigaţi am să-i iau un cadou soţiei, că tot se apropie ziua ei. Şi pentru că este o femeie pretenţioasă, trebuie să-l aleg cu grijă”, ne-a spus, zâmbind, bărbatul. 

Domnul Bălan, care este maistru instalaţii la Aeroportul „Henri Coandă”, a cumpărat ziarul cu talonul norocos de la un chioşc de ziare din Otopeni. Şi tu poţi avea norocul lui. Mai sunt mii de premii în joc! Poţi câştiga o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus, avem lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net