"Cu banii câştigaţi la Click! le fac cadouri celor dragi"

Ultima actualizare:

    Florian Cristian  Hodman a câştigat  300 de lei la Click!
Florian Cristian Hodman a câştigat 300 de lei la Click!

Click!MANIA i-a adus bucureşteanului Florian Cristian Hodman (35 de ani) 300 de lei. Bărbatul, care lucrează în vânzări, spune că face o oră până la locul de muncă, iar ziarul Click! îi este cel mai bun prieten atunci când se plictiseşte.

„Drumul până la muncă e lung, aşa că mă apuc de citit. Îmi plac paginile de Sport şi cele de Actualitate. Aşa sunt şi eu la curent cu ce se petrece prin ţară. Nu ratez nici un număr din Click!”, ne-a spus bărbatul. 

Cu banii câştigaţi, Florian le va cumpăra fetiţei sale de 3 ani şi soţiei câte un cadou. „O să le fac câte o surpriză plăcută”, ne-a mai spus bucureşteanul. Lozul Click!MANIA i-a adus lui Filimon Sandu (44 de ani) un set de oale de bucătărie. “Citesc ziarul Click! de cinci ani şi m-a cucerit. Mă bucur că organizează un concurs pentru cititori, mă refer la Click!Mania. Este întotdeauna o bucurie să primeşti un cadou, aşa că în fiecare zi caut să văd dacă ziarul cumpărat îmi aduce vreun premiu. Acum am câştigat un set de oale şi sunt foarte fericit, mai ales că este a doua oară când am noroc. O să le dau cadou surorii mele pentru că locuim împreună şi de abia aştept să văd ce o să gătească în ele, ce surpriză o să-mi facă. Când i-am spus de premiu, am simţit imediat că este ceva ce îşi dorea, ca o bucătăreasă pricepută ce este”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca gestionar. 

Câştigi cu trei simboluri identice

Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit peste 10.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 350.000 de lei.

Filimon Sandu  s-a ales cu un set de  oale de bucătărie
Filimon Sandu s-a ales cu un set de oale de bucătărie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net