Cu 800 de lei îți cumperi vacanța de iarnă! Au fost scoase ofertele pentru Crăciun și Revelion

Ultima actualizare:

    Pentru vacanța de iarnă puteți alege o destinație de excepție: Târgul de Crăciun de la Viena
Pentru vacanța de iarnă puteți alege o destinație de excepție: Târgul de Crăciun de la Viena

Mai sunt două luni până la Sărbătorile de Iarnă, astfel că agențiile de turism au ieșit pe piață cu oferte pentru vacanță. Sunt propuneri pentru 1 decembrie, târguri de Crăciun și Revelion. Iar cine dorește își poate cumpăra la jumătate de preț și sejurul pentru la vară.

Vacanța de iarnă este acum pentru toate buzunarele și în toate colțurile lumii. Paralela 45 îți propune să petreci minivacnța de 1 decembrie la plajă, în Sri Lanka, cu 1.650 de euro/persoană sau în Costa Rica cu 2.260 de euro/de persoană.

Happy Tour te trimite de 1 decembrie în Malta, cu 379 de euro/persoană, în perioada  30 noiembrie- 7 decembrie, hotel 4 stele cu mic dejun.

Se pleacă la târgurile de Crăciun, de luna viitoare

În ceea ce privește târgurile de Crăciun în Europa la Paralela 45 tarifele încep de la 170 de euro/persoană (în jur de 800 de lei), cu autocarul și demipensiune.

Happy Tour îți propune târgul de Crăciun de la Viena la prețul de 365 de euro/persoană, la un hotel de trei stele cu mic dejun, în perioada  30 noiembrie-3 decembrie. La Praga se pleacă în aceeați periadă, iar pachetul se vinde cu 342 de euro/persoană, la hotel de trei stele cu mic dejun.

Alte oferte pentru distracție vin de la Best Tourism:

- Piața de Crăciun Budapesta - tarif: 180 euro/persoană, 4 nopți de cazare cu mic dejun la hotel 4 stele, transport autocar, tur de oraș panoramic și pietonal, excursie în Defileul Dunării cu ghid român și local;

- Piața de Crăciun Viena – tarif: 199 euro/persoană, 3 nopți de cazare cu mic dejun la hotel 3 stele, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, tur de oraș cu ghid local;

-Piața de Crăciun Praga– Dresda – Viena – Bratislava – Budapesta – tarif: 259 euro/persoană, 5 nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2 și 3 stele, transport autocar, ghid, excursii: Dresda și Parndorf cu tururi si vizite conform programului;

- Piața de Crăciun: Ungaria – Austria – Germania – Cehia – Slovacia – tarif: 470 euro/persoană, 9 zile (2 nopți Budapesta, 2 nopti Bad Reichenhall, 2 nopti Praga, 1 noapte Nurnberg, 1 noapte Viena) cazare cu mic dejun la hoteluri de 3 și 4 stele, transport autocar, tururi panoramice, însoțitor de grup.

Oferte pentru Revelion

Pentru Crăciun sau Revelion în Malta, oferta pornește la Paralela 45 de la 379 de euro/de persoană, cu avion, cină festivă și demipensiune și de la 538 de euro/persoană în Dubai.

Revelionul cu Happy Tour la plajă, în Dubai, costă 975 de euro/persoană, la un hotel patru stele cu mic dejun. Pleci pe 30 decembrie și te întorci pe 6 ianuarie.

Malta Travel te trimite în Malta de Revelion cu 398 de euro la Hotel Solana, 4 stele, 5 nopți cu mic dejun. 

Cine vrea ca sărbătorile să le petracă acasă, poate opta pentru o vacanță la începutul lunii februarie în Zanzibar, spre exemplu.

Paralela 45 vinde 10 zile/7 nopți cu 1.685 de euro/persoană. Sunt incluse avionul, cazare cu demipensiune, trasferurile, însoțitor de grup și taxele de aeroport. Pentru Malaezia și Singapore oferta cu plecare din 7 martie costă 1.550 de euro, cu aceleași facilități.

Sejurul pentru la vară este la juma de preț

Best Tourism vinde vacanța în Zakynthos cu prețuri de la 199 euro/persoană, 6 nopți de cazare cu mic dejun la hotel 2 stele, transport autocar, sejurul în Thassos cu 139 de euro, iar în Bodrum, Turcia, de la 226 euro/persoană.

Și Paralela 45 a lansat oferta early booking pentru Antalya, la un preț de 300 de euro/de persoană cu avionul, dar și pentru insulele grecești Creta, Heraklion și Rodos.

Cine vrea o vacanță în România își poate cumpăra de la Best Tourism în Delta Dunării, la Gulliver Delta Resort 3 stele, din  Uzlina. Oferta pornește de la 569 lei/persoană, 4 nopți de cazare cu pensiune completă și transport.

La Gulliver Delta Resort 4 stele, din  Murighiol, pachetul începe de la  619 lei/persoană, pentru 3 nopți de cazare cu all inclusive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net