Criminalul-turc a vorbit despre momentul în care l-a luat pe capotă de polițist

Ultima actualizare:

    Abdullah Ataș le-a spus judecătorilor înainte să fie arestat că nu-și amintește nimic din ce a făcut
Abdullah Ataș le-a spus judecătorilor înainte să fie arestat că nu-și amintește nimic din ce a făcut

Era ”mort” de beat. Așa se face că Abdullah Ataș nu-și mai amintește nimic din noaptea accidentului. Habar nu are că l-a luat pe polițist pe capotă și l-a arucat pe asfalt după 500 de metri. Mărturisirea a fost făcută chiar de afacerist în sala de judecată.

Noaptea ororilor este străină pentru el. A băut atât de mult cu prietenii că tot ce i se povestește că a făcut i se pare un film straniu.

E și normal să fie așa la ce alcoolemie avea: 1,65 la mie în sânge, la două ore după ce a comis isprava.

"Nu ştiu, nu-mi amintesc nimic din ce s-a întâmplat în noaptea aceea. Dacă eu l-am lovit pe poliţist, îmi pare rău", a declarat, în sala de judecată, afaceristul turc, potrivit România TV. Asta nu i-a înduplecat pe magistrații de la Tribunalul București care au emis luni un mandat de arestare preventivă pe numele milionarului Abdullah Ataș. Acum, are tot timpul să-și amintească. E închis la Penitenciarul Rahova.

Sâmbătă noapte, la ora 3.30, șoferul-criminal gonea prin oraș cu 200 km/h. A trecut pe lângă un filtru de Poliție, iar atunci când agentul Gheorghe Ionescu (44 de ani) i-a ieșit în cale și i-a făcut semn să oprească, a încetinit pentru o clipă.

L-a luat pe omul legii pe capotă și a mers cu el așa în jur de 500 de metri. Ca să scape de el, a frânat brusc și l-a aruncat pe asfalt. Și-a continat goana nebună încă vreo 2,5 kilometri, dar un șofer bucureștean, aflat la volanul unui BMW s-a luat după el.

Norocul lui a fost că Abdullah s-a izbit de sensul giratoriu de la Pipera și a ajuns într-un gard de pe marginea drumului. Așa a pus mâna pe el, reușind să-l predea oamenilor legii.

Agentul se află în comă la Spitalul Floreasca cu leziuni cerebrale grave și ruptură de coaste. I-a fost scoasă splina, o parte din intestine, dar și celelalte organe interne i-au fost afectate.

Doar o minune l-ar putea scoate din ghereale morții, pe cel  care lucrează în Poliție de 23 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net