Criminalul din Copou se plânge că-i pedeapsa prea mare

Ultima actualizare:

    Eduard Adrian Perju e nemulţumit de pedeapsa primităfoto: 7est.ro
Eduard Adrian Perju e nemulţumit de pedeapsa primităfoto: 7est.ro

Eduard Perju, adolescentul care a şocat o ţară întreagă când şi-a ucis cu sânge rece iubita de doar 16 ani, a depus contestaţie împotriva deciziei de condamnare.

Deşi a recunoscut totul la audierile din faza de urmărire penală, acum, Eduard Perju susţine că pedeapsa este prea mare.  În data de 21 octombrie 2015, judecătorii de la Tribunalul Iaşi au decis condamnarea lui Perju la pedeapsa maximă de 15 ani de detenţie într-un centru pentru minori, scrie bzi.ro.

Având în vedere că este minor, din aceasta pedeapsă ar putea sa execute doar jumătate. Chiar şi în aceste condiţii, tot este nemultumiţ. De asemenea, tot motivat de faptul că este minor, instanţa de judecată a luat decizia să fie scos din arestul preventiv şi să fie trimis în arest la domiciliu până la pronunţarea unei decizii definitive.

În cadrul procesului, părinţii victimei nu au cerut decât condamnarea lui Eduard Perju. Nu au vrut niciun ban de la acesta.

A ucis din gelozie

Eduard Perju (16 ani) a invitat-o pe victimă, Diana Gugulică, de 1 Martie în parc, alături de presupusul ei prieten. Motivul odioasei crime a fost chiar gelozia sa obsedantă. Fata a venit însă singură. S-au sărutat, iar la un moment dat, Eduard i-a spus  fetei să se întoarcă cu spatele la el, pentru că i-a luat un colier de 1 Martie. Cu mintea întunecată, criminalul a scos din buzunar colierul din plastic, l-a prins în jurul gâtului fetei şi a strangulat-o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net