Criminalul de la Oradea a fost înmormântat! Gestul incredibil al soției: „Știu că numai pe mine m-ai iubit”

Ultima actualizare:
Adrian Hladii și-a omorât din gelozie fosta iubită
Adrian Hladii și-a omorât din gelozie fosta iubită

Adrian Hladii, criminalul care a ucis-o pe Dalia Ducă, fosta lui iubită, a fost înmormântat marți (21 martie). Bărbatul s-a sinucis sâmbătă, după ce s-a trezit cu poliția la ușă și a realizat că nu mai are scăpare.

Adrian Hladii l-a împușcat și pe iubitul Daliei, dar bărbatul a scăpat. Tânăra de 24 de ani nu a avut același noroc. Hladii a împușcat-o în cap, apoi a fugit de la locul faptei. După câteva zile de căutări, poliția l-a găsit pe bărbat, însă acesta, văzând că nu mai are scăpare, s-a aruncat de la etajul patru. Marți (21 martie) a fost înmormântat. Soția criminalului, proaspăt întoarsă din Italia, a părut devastată de durere la înmorntare. Roxana Hladii a plâns în continuu la slujbă: „Hai iubirea mea la mine. Știu că numai pe mine m-ai iubit. Te iubesc, iubirea mea”.

Peste 100 de persoane l-au condus pe ultimul drump pe criminalul Adrian Hladii. Slujba religioasă a avut loc, de la ora 11.00, la Capela Steinberger, fiind oficiată de un preot romano-catolic, relatează adevarul.ro. Înainte ca sicriul să fie lăsat în mormânt, soţia a cerut să-l mai vadăm odată pe soțul ei.

A împușcat-o în cap de două ori


    Adrian Hladii și-a omorât din gelozie fosta iubităFoto: Arhiva Click!
Adrian Hladii și-a omorât din gelozie fosta iubităFoto: Arhiva Click!

Adrian Hladii a fost căutat de polițiști timp de patru zile, după ce săptămâna trecută a împușcat un bărbat, a răpit-o și împușcat-o morta pe fosta lui iubită Dalia Ducă.  La câteva ore după oribila crimă, oamenii legii i-au găsit mașina interlopului abandonată pe malul Crișului Repede. În mașină se afla și trupul Daliei. Tânăra fusese împușcată de două ori în cap. Adrian Hladii s-a sinuis în seara zilei în care Dali a fost înmormântată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net