Criminalul de la coafor, drob şi friptură de Paşte, după gratii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nici puşcăriaşii nu au fost uitaţi de Iepuraş. Aflat în arest, şi “criminalul de la Perla”, aşa cum este cunoscut Gheorghe Vlădan, a avut parte duminică de o masă bogată. Înainte de Sărbători, fostul poliţist a cerut un preot pentru a se spovedi.

Criminalul de la Perla are remuşcări pentru ceea ce a făcut, la începutul lunii martie, când şi-a împuşcat mortal soţia şi o colegă şi a rănit alte şase persoane.

Aflat în arestul Poliţiei Capitalei, Gheorghe Vlădan le-a cerut gardienilor să-i fie adus un preot să-şi «descarce» sufletul, înainte de Sărbători. El încearcă astfel să obţină iertare. Vlădan nu se împacă deloc cu gândul că este pe lista celor mai îngrozitori români şi că riscă închisoarea pe viaţă.

Cu toate astea, criminalul de la coafor a avut parte de un meniu îmbunătăţit în ziua de Paşte. Dimineaţă a primit ceai, pâine, ou roşu, brânză, drob, dimineaţa, iar, la prânz, ciorbă tărănescă dreasă cu ou, friptură de porc cu cartofi ţărăneşti, salam de biscuiţi, măr şi pâine.

Vlădan nu a avut, însă, acces la slujba de Înviere, astfel că nu a putut să primească Lumină. Conform avocatei sale, bărbatul a mărturisit chiar că îi este dor de "Feli" a sa, aşa cum îşi alinta soţia.

Şi-a omorât soţia şi o colegă a acesteia

Orbit de gelozie, un fost subofiţer MAI a mers, pe 5 martie, la salonul de coafură unde lucra soţia lui şi fără să stea prea mult pe gânduri a scos un pistol din buzunar şi a tras la nimereală.

Totul pentru că femeia introdusese actele de divorţ. Florina Vlădan şi o colegă au murit pe loc, alte şase persoane ajungând la spital. Bărbatul şi-a ascuns apoi arma în buzunarul de la pipet şi s-a refugiat în holul blocului de vis-a-vis.

De acolo a şi fost reţinut de poliţişti. Vlădan a fost arestat şi riscă detenţie pe viaţă.

Studenta criminală, la slujba de Înviere, după două nopţi fierbinţi cu soţul

După două zile de sex nebun cu alesul inimii sale, studenta-criminală de la Timişoara, Carmen Bejan, a revenit pe drumul cel drept şi şi-a întors faţa spre cele sfinte.

simeon stalpnicul png

În urmă cu două zile, Carmen Bejan, condamnată la 20 de ani de puşcărie, şi-a luat rămas-bun de la proaspătul ei soţ, fostul traficant de droguri, Claudiu Şatran.

Sâmbătă seara, studenta medicinistă, care a omorât şi tranşat un bărbat, în urmă cu trei ani, a ieşit în curtea Penitenciarului Arad, la capelă, unde a asistat la slujba de Înviere, care a fost oficiată de Arhiepiscopul Aradului, ÎPS Timotei.

Tânăra este însărcinată în şase luni şi va naşte în puşcărie.

Boldea a primit Lumină, duminică dimineaţa

Deputatul Boldea a petrecut Învierea Domnului după gratii. Chiar dacă a încercat să convingă instanţa supremă că nu suportă detenţia, magistraţii nu l-au lăsat în libertate.

simeon stalpnicul png

Astfel, gălăţeanul Mihail Boldea a primit Lumina Sfântă abia duminică, la ora 9.00, întrucât în arest nu se ţin slujbe la miezul nopţii. Deputatul a fost arestat la sfârşitul lunii martie, fiind acuzat de înşelăciune şi escrocherii imobiliare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net