Criminalul ăsta a fugit după ce a zdrobit două copile

Ultima actualizare:

    Scena accidentului,  imediat după tragedie
Scena accidentului, imediat după tragedie

Tragedie fără margini în comuna gălăţeană Folteşti, acolo unde două familii şi-au pierdut copiii, în vârstă de 9, respectiv 13 ani, în urma unui grav accident rutier produs marţi seara. Autorul, un individ de 23 de ani, pe nume Ivanciu Corcioveiu, conducea fără permis şi cu viteză excesivă. Imediat după accident, şoferul vinovat s-a făcut nevăzut. Oamenii legii îl caută de zor.

Potrivit martorilor la cumplita întâmplare, citaţi de adevarul.ro, autoturismul condus de şoferul ucigaş venea dinspre Galaţi, pe direcţia Târgu Bujor, însă viteza cu care mergea era cu mult peste limita legală. „Avea cu mult peste 100 de kilometri la oră, cu toate că aici este restricţie de 30 la oră, că este o şcoală, o grădinţă, o trecere de pietoni şi urmează şi o intersecţie”, a declarat unul dintre martorii la accident.

Copiii care au fost ucişi de Ivanciu Corcioveiu erau în afara şoselei, pe dreapta, chiar în faţa Primăriei din Folteşti, într-un grup mai mare de tineri. Martorii spun că cei din grup care erau în partea dinspre care venea maşina au apucat să facă un pas înapoi văzând bolidul. Din păcate, copilaşii nu au avut nici o şansă.

Şoferul s-a făcut nevăzut în câteva secunde

Potrivit medicilor de pe ambulanţa care a sosit la faţa locului, la circa 20 de minute după producerea accidentului, Marian Copăceanu şi Octavia Florin Iacob au murit instantaneu, fără măcar să-şi dea seama ce li s-a întâmplat. 

Deşi maşina a fost distrusă în accident, în mod surprinzător tânărul de la volan, care nu a avut niciodată permis de conducere, nu a fost rănit, iar în circa 30 de secunde de la impact, când martorii nici nu apucaseră să se dumirească, a ieşit din maşină şi a luat-o la fugă înspre nord, către localitatea învecinată, Chiraftei. Nimeni nu l-a urmărit, aşa că i s-a pierdut rapid urma, iar acest lucru a întârziat cu câteva ore identificarea lui. În final, ca urmare a unui schimb de informaţii cu Serviciul de înmatriculări din Bulgaria, poliţiştii au reuşit să afle cine este ucigaşul: Ivanciu Corcioveiu, din localitatea Târgu Bujor.

Surpriza şi mai mare a fost că tânărul de 23 de ani nu doar că nu avea permis, dar mai fusese prins conducând pe drumurile publice, pe raza localităţii Fârţăneşti, la circa 12 kilometri de locul accidentului, în luna iunie a acestui an, prilej cu care i s-a întocmit deja un dosar penal, fiind trimis în judecată. Până aseară, Ivanciu Corcioveiu nu fusese găsit, nici la domiciul din Târgu Bujor, nici pe la rude. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net