Criminala care s-a plimbat cu soţul tranşat, la un pas de libertate

Ultima actualizare:

    Inculpata Ana Zaharia  (64 de ani) este în arest  preventiv de aproape două luni
Inculpata Ana Zaharia (64 de ani) este în arest preventiv de aproape două luni

Decizie şocantă a magistraţilor de la Tribunalul Neamţ! Ana Zaharia (64 de ani), femeia prinsă la Târgu Frumos în timp ce încerca să arunce la gunoi trei saci cu părţi din cadavrul soţului, ar putea scăpa de puşcărie.

Greu de crezut, dar magistraţii Tribunalului Neamţ au hotărât vineri s-o elibereze pe pensionara care şi-ar fi tranşat soţul! „În baza art. 237 al. 2 Cod procedură penală, se înlocuieşte măsura arestării preventive a inculpatei, cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat (…) şi profanare de cadavre (…), cu măsura controlului judiciar pentru o durată de 60 de zile“, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul Neamţ. Decizia instanţei de la Neamţ nu e definitivă, fiind deja atacată de procurori. O hotărâre definitivă urmează să fie luată de Curtea de Apel Bacău, scrie adevarul.ro.

Decizia surprinzătoare într-un caz care a şocat opinia publică prin cruzime a fost luată după ce, în raportul de necropsie sosit de la IML Iaşi, cauza morţii era menţionată ca „necunoscută“. Medicii legişti au emis o asemenea concluzie fiindcă nu au putut stabili cum a murit victima, Gheorghe Zaharia (69 de ani), în lipsa organelor interne, de negăsit în urma anchetei. „Eu nu am mai întâlnit aşa ceva. Dacă nu avem tehnologie suficientă, să ni ne spună, ca să ne adresăm altor specialişti“, a declarat Stelian Olteanu, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ. 

Camerele video  au surprins momentul  în care pensionara  încerca să scape de saci
Camerele video au surprins momentul în care pensionara încerca să scape de saci

† Gheorghe Zaharia
† Gheorghe Zaharia

Anchetatorii au găsit  68.000 de lei în  locuinţa soţilor Zaharia
Anchetatorii au găsit 68.000 de lei în locuinţa soţilor Zaharia

Capul tăiat al victimei, descoperit în garsoniera din Roman

Dacă judecătorii Curţii de Apel Bacău vor menţine decizia, pensionara ar reveni la domiciliul situat în blocul de garsoniere din Roman, acolo unde anchetatorii au găsit capul tăiat al victimei. Practic, inculpata va aştepta începerea procesului ducându-şi traiul printre vecinii deja oripilaţi de descoperirea macabră din bloc. Ana Zaharia e în arest preventiv de pe 16 septembrie, după ce a fost prinsă când încerca să scape de părţi din cadavru în Târgu Frumos. Femeia ajunsese acolo cu un maxi-taxi în noaptea de 14 spre 15 septembrie, şi încerca să arunce sacii cu rămăşiţe din trupul soţului într-un container din zona pieţei. Ulterior, anchetatorii au descoperit în garsonieră articole de îmbrăcăminte umede, cu pete suspecte, ce ar putea fi de sânge, şi o sumă mare de bani, 68.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net