Criminal ucis de criminal

Ultima actualizare:

    Eugen Galeş,  anul trecut, când  a fost prins  de poliţişti
Eugen Galeş, anul trecut, când a fost prins de poliţişti

A primit ceea ce merita! Asta spun acum prietenii victimei lui Daniel Iordan, care a omorât în chinuri groaznice o tânără de 21 de ani, doar pentru faptul că l-a surprins în timpul unui jaf. El a fost ucis în închisoare!

Daniel Iordan (31 de ani) era închis pe viaţă pentru omor deosebit de grav după ce a ucis-o pe Lucica Crişan, în locuinţa ei din Făgăraş, în urmă cu doi ani.

†Lucica Crişan

simeon stalpnicul png

Îşi ispăşea pedeapsa în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni, judeţul Dâmboviţa, unde avea conflicte dese cu un coleg de celulă. Este vorba despre Eugen Galeş, un alt deţinut devenit „celebru " după ce, anul trecut, a pus pe jar toată Poliţia Română, când a evadat din Judecătoria Moreni.

Ambii deţinuţi erau clasificaţi în categoria celor care prezintă risc pentru siguranţa locului de deţinere. Pe 21 mai, cei doi bărbaţi s-au luat la bătaie în celulă, iar Eugen l-a lovit cu un scaun de lemn în cap pe Iordan.

Plin de sânge, acesta a fost dus de urgenţă la Spitalul din Moreni, unde a primit îngrijiri medicale. Bărbatul s-a simţit din ce în ce mai rău, iar, patru zile mai târziu, a fost internat în comă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Ulterior, a fost transferat cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde ieri a decedat.

La 6 august 2010, Daniel Iordan a intrat în locuinţa Lucicăi Crişan, din Făgăraş, cu intenţia de a fura. Din nefericire, el a fost surprins de tânăra de 21 de ani care, speriată, s-a refugiat în camera ei. Iordan a năvălit peste ea, înarmat cu un cuţit.

A reuşit să deschidă uşa şi a atacat-o. Legiştii au găsit pe trupul fetei mai multe tăieturi, atât pe mâini cât şi pe gât. După ce a înjunghiat-o, tâlharul a lovit-o cu picioarele peste faţă şi, fără nici o urmă de remuşcare, a violat-o.

Nu i-a păsat că fata era inconştientă. Ca să-şi ascundă urmele a dezbrăcat-o, i-a luat hainele şi i-a dat foc. A mai luat un telefon mobil şi s-a făcut nevăzut. A fost prins de poliţişti a doua zi, în timp ce se întorcea acasă. Daniel Iordan a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Evadat de sub nasul gardienilor

În martie 2011, peste 200 de poliţişti au pornit pe urmele lui Eugen Galeş (40 de ani) care a fugit de sub nasul a opt gardieni, din clădirea Judecătoriei Moreni.

Galeş era deja condamnat la trei ani şi patru luni pentru vătămare corporală şi se afla la Penitenciarul Mărgineni din aprilie 2010. El fusese adus la Judecătorie în alt proces, pentru comiterea a două crime, în comuna buzoiană Năieni.

Este vorba despre o bătrână de 70 de ani şi un tânăr de 31 de ani din localitatea buzoiană Năieni. Galeş a fost prins după aproape două luni de căutări, într-o pădure de lângă localitatea dâmboviţeană Ocniţa, în urma sesizării unui pădurar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net