Criminalul care i-a tăiat gâtul iubitei, pe stradă, dormea cu toporul sub cap

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şapte ani de coşmar a trăit Gabriela Puricoi (33 de ani) alături de cel care a ucis-o, în urmă cu două nopţi, pe o stradă din Iaşi.

Rudele femeii spun că ucigaşul, Petru Toderică a avut dintotdeauna un comportament violent, fiind un consumator înrăit de alcool. Gabriela ar mai fi încercat să-şi părăsească iubitul şi în luna ianuarie a acestui an, însă bărbatul a convins-o atunci să rămână după ce a încercat să se spânzure cu un şiret, fiind salvat de medici în ultimul moment. Apoi, povesteşte tatăl fetei, Toderică a început să doarmă cu toporul la cap, ca nu cumva Gabriela să-l părăsească peste noapte.

† Gabriela Puricoi

simeon stalpnicul png

Sătulă de ameninţări, în urmă cu două săptămâni, tânăra şi-a luat cele două fetiţe şi s-a mutat în altă casă. Dar nici aici nu a scăpat. Rudele povestesc că Petru Toderică i-ar fi jurat tinerei cu mâna pe icoană că îi va tăia gâtul. Gabriela era terorizată şi nu mai ieşea din casă. În seara crimei, ea aflase de la sora criminalului că acesta este în spital. Numai aşa şi-a făcut curaj să iasă din casă.

Se pare că totul a fost însă doar minciună, iar bărbatul a urmărit-o. Pentru că nu a vrut să se împace cu el, a împins-o în tufişuri şi i-a tăiat gâtul, apoi a plecat la plimbare. Toderică a fost prins câteva ore mai târziu şi arestat pentru 24 de ore. Gabriela Puricoi avea două fetiţe, de 10 şi de 13 ani, care au rămas acum în grija bunicilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net