Criminalul care şi-a ucis iubita şi pe amantul ei, căutat cu câini poliţişti

Ultima actualizare:
Părinţii Andradei l-au blestemat  pe ucigaş, la înmormântarea fetei
Părinţii Andradei l-au blestemat pe ucigaş, la înmormântarea fetei

Sute de poliţişti, jandarmi şi voluntari, sunt pe urmele lui! De trei zile, de când şi-a măcelărit cu toporul iubita şi pe amantul acesteia, Nelu Ionel Brumă este căutat zi şi noapte. Poliţiştii au adus în ajutor şi câini şi spun că bărbatul este periculos. El a ameninţat deja alţi trei consăteni cu moartea.

A comis două crime odioase şi a fugit pe un scuter. De atunci, este de negăsit. Întreg judeţul Bistriţa-Năsăud este împânzit de poliţişti. Au fost făcute filtre pe drumuri şi au fost oprite sute de maşini. Toate, fără nici un rezultat. Nelu Ionel Brumă (36 de ani) a fost căutat prin pădurile şi pe câmpurile din aproprierea comunei Sânmihaiu de Câmpie. Poliţiştii au adus în ajutor şi câini şi au extins căutările şi în judeţele Cluj şi Mureş. Deşi încă nu l-au găsit, oamenii legii au reuşit să dea, într-o pădure din apropiere, peste scuterul cu care bărbatul a fugit după comiterea crimelor. Acesta aparţine şefului său, dar Nelu l-a furat în noaptea de vineri spre sâmbătă, atunci când nişte localnici din Sânmihaiu de Câmpie l-au sunat să îi spună că iubita lui este în casă cu un alt bărbat. Orbit de gelozie, a luat scuterul şi s-a îndreptat spre comuna unde locuia iubita sa. I-a ucis pe amândoi, apoi a fugit tot pe scuter.

Nelu Brumă este căutat prin pădurile din Bistriţa, Cluj şi Mureş

simeon stalpnicul png

Familia criminalului este şocată de toată această tragedie şi îl roagă pe Nelu să se predea autorităţilor pentru a fi judecat pentru fapta comisă. „Suntem distruşi, de sâmbătă, de când am aflat, suntem terminaţi", a povestit, pentru bistriţeanul.ro, tatăl criminalului. Ieronim Brumă a încercat să ia legătura cu fiul său dar toată strădania lui a fost în zadar. „Are două telefoane şi am încercat să îl sun, dar degeaba. Şi le-a închis. Fac apel către el şi îl rog să nu mai fugă, este mai bine să se predea", a spus, îndurerat, Ieronim Brumă. El povesteşte că fiul său a iubit-o foarte mult pe Andrada (28 de ani).

„S-au cunoscut în Spania. El era căsătorit pe vremea aceea, dar a divorţat pentru ea. A iubit-o foarte mult, însă ea nu era interesată de familie. Îşi lua geanta şi făcea trotuarul", a spus Ieronim Brumă. Nelu s-a certat de mai multe ori cu ea şi chiar a părăsit-o de câteva ori. „S-au mai certat, el a venit la noi acasă, dar nu a putut să stea departe de ea. S-a întors la Sânmihai", a mai spus tatăl lui Nelu.

Trei foşti amanţi, păziţi de jandarmi de furia asasinului


    Părinţii Andradei l-au blestemat  pe ucigaş, la înmormântarea fetei
Părinţii Andradei l-au blestemat pe ucigaş, la înmormântarea fetei

Unii localnicii spun că Nelu ori se ascunde bine, ori şi-a pus deja capăt zilelor când a realizat ce a făcut. Oamenii legii nu iau însă în calcul această variantă, având în vedere că, după ce a fost dat în urmărire, Nelu Brumă a mai ameninţat cu moartea trei bărbaţi. El a aflat că şi aceştia s-au numărat printre amanţii Andradei şi le-a spus că vor plăti cu viaţa. Poliţiştii şi jandarmii bistriţeni sunt în alertă şi îi păzesc acum, zi şi noapte, pe cei trei bărbaţi.

Nelu Brumă şi-a prins sâmbătă iubita în pat cu un alt bărbat. I-a ucis pe amândoi cu toporul şi a fugit. Nelu şi Andrada erau împreună de trei ani şi aveau un copilaş de un an şi nouă luni.

Părinţii Andradei l-au blestemat pe ucigaş, la înmormântarea fetei

Zi neagră, ieri, pentru familia Andradei. Tânăra a fost condusă la groapă de peste 100 de apropiaţi, încă îngroziţi de dubla crimă. Atent machiată şi îmbrăcată într-o rochie albastră, Andrada părea că doarme în sicriul acoperit cu dantelă albă. Slujba a avut loc în curtea bisericii, femeia fiind înmormântată în cimitirul din sat. Mama şi tatăl care s-au aflat în permanenţă la căpătâiul fiicei lor au strigat-o încontinuu, blestemându-l totodată pe cel care i-a luat viaţa femeii cu atâta cruzime.

Potrivit mamei, fata ei a fost de mai multe ori ameninţată că va fi omorâtă de cel căruia i-a dăruit un copil. Alături de apropiaţii femeii au fost şi poliţiştii, dar şi jandarmii care au păzit în permanenţă locuinţa părinţilor Andradei, temându-se ca să nu se întoarcă criminalul la copilul său de un an şi 9 luni care se afla în casa bunicilor. Astăzi va fi înmormântat şi Alexandru Hegeduș, tânărul de 27 de ani cu care tânăra a fost prinsă în pat de criminal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net