Criminal periculos, evadat de la psihiatrie, în judeţul Iaşi. Unde l-a găsit poliţia

Ultima actualizare:

    Bărbatul devine periculos dacă nu îi este administrată medicaţia prescrisă Foto:ISJ Iaşi
Bărbatul devine periculos dacă nu îi este administrată medicaţia prescrisă Foto:ISJ Iaşi

Un criminal periculos a evadat de la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri, din județul Iași. Bărbatul a fost condamnat în 2011 pentru că și-a ucis mama și bunica. Peste 50 de polițiști participă la căutarea lui.

Bărbatul a evadat vineri, dar dispariţia sa a fost sesizată abia sâmbătă dimineaţă, 21 octombrie. Poliţia a făcut un anunţ public prin care a precizat semnalmentele individului periculos: poată panataloni și helancă de culoare neagră, are o înălțime de 1,70 metri, aproximativ 60 de kilograme,ten măsliniu şi obişnuieşte să poarte barbă. Autorităţile cer ajutorul populaţiei şi îi roagă pe oameni să sune la 112 dacă îl văd pentru că bărbatul devine violent dacă nu i se administrează tratamentul prescris. Pentru a creşte şansele găsirii lui într-un timp cât mai scurt poliţiştii au apelat la ajutorul unui câine de urmă. Mai mult decât atât, au fost organizate filtre în trafic, în Bucium şi Grajduri, potrivit Digi24. Poliţiştii i-au dat de urmă după lungi căutări. El a fost găsit pe raza localităţii Grajduri şi a fost dus înapoi la Spitalul de Psihiatrie Grajduri-Pădureni. 

Bărbatul are 24 de ani şi nu este prima sa dată când reuşeşte să evadeze din spital. În anul 2012,a ieşit din spital nestingherit pentru că acesta se confruntă cu un deficit major de persoana, altfel spus pacienţii sunt prea mulţi şi numărul celor care ar trebui să îi supravegheze este scăzut. 

În 4 octombrie 2011, când avea 17 ani, Silviu Tecuţă şi-a ucis mama şi bunica, sugrumându-le şi apoi înjunghiindu-le, iar expertiza psihiatrică a arătat că nu avea discernământ în momentul comiterii faptelor.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net