Crime care au șocat România: există Rai pentru mamele care și-au ucis copiii?

Ultima actualizare:

    Gabriela Cetin și-a ucis, inexplicabil, ambele fete minore. Foto: suceavapenet.ro
Gabriela Cetin și-a ucis, inexplicabil, ambele fete minore. Foto: suceavapenet.ro

Cazul femeii de 30 de ani care s-a aruncat în fața trenului cu cele trei fete în brațe nu este unul singular. De-a lungul anilor, zeci de crime oribile, urmate de sinucideri, au șocat opinia publică din România. Cele mai cumplite și mai greu de înțeles sunt actele de o brutaliate extremă ale mamelor care și-au urât visceral propriii copii.

Ianuarie 2010. O femeie de 32 de ani din Vaslui și-a ucis cele două fete, una în vârstă de patru ani, alta în vârstă de nouă ani, apoi și-a pus capăt zilelor. Gabriela C. le-a păcălit pe fete că vor juca Baba Oarba, le-a legat la ochi, apoi le-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit de bucătărie. Fetele s-au luptat pentru viața lor, dar nu au putut rezista tăvălugului mamei dezlănțuite. După oribila crimă, femeia s-a tăiat și ea cu cuțitul, însă pentru a fi sigură de rezultat, s-a aruncat pe geam. A supraviețuit miraculos căzăturii și a ajuns în comă la spital, însă a murit câteva ore mai târziu. Anchetatorii nu au găsit o explicație pentru gestul femeii, căsătorită cu un cetățean turc. În momentul necropsiei, medicii legiști au constatat că femeia consumase mult alcool înainte de a-și ucide fetele.

Iunie 2015. Caz cutremurător la Uricani, județul Hunedoara. O femeie și-a incendiat intenționat apartamentul , cu cei trei copii minori închiși în casă. Micuții au ars de vii. Conform presei locale, femeia ar mai fi pierdut doi copii, uciși de fostul soț la cererea ei.

Octombrie 2015. O avocată de 35 de ani din București și-a aruncat pe geam băiatul de doar patru ani, de la etajul opt, după care s-a sinucis. Trupurile celor doi s-au strivit de asfalt, în fața blocului din cartierul Crângași. Tragedia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere amplasată la intrarea înt-un magazin de la parterul blocului. Eugenia suferea de depresie după ce se despărțise de soțul ei, tatăl băiatului lor. În biletul de adio pe care l-a lăsat în urma ei, arunca vina asupra fostului soț.


    Tânăra avocată din București și-a pus capăt zilelor, la scurt timp după ce și-a aruncat copilul pe geam. Foto: antena3.ro
Tânăra avocată din București și-a pus capăt zilelor, la scurt timp după ce și-a aruncat copilul pe geam. Foto: antena3.ro

Februarie 2016, Lupeni, județul Hunedoara. O tânără de 27 de ani și-a abandonat copilul abia născut pe malul râului Jiu. Anchetatorii au aflat că fata născuse acasă, în baie. Fata a fost arestată preventiv și a scăpat cu o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare, după ce a invocat o „stare de tulburare postnatală”.

Noiembrie 2016. Crimă oribilă în municipiul Bârlad. O tânără mamă, în vârstă de 34 de ani, și-a aruncat la gunoi pruncul în vârstă de doar o lună. Femeia a născut acasă, în secret, și nu a dorit să păstreze copilul. Așa că l-a aruncat la tomberon, în imediata apropiere a blocului în care locuia. Pruncul a fost găsit de un bărbat când a dus gunoiul. Mama criminală a fost dată de gol de un bon fiscal pe care anchetatorii l-au găsit în punga în care a pus bebelușul. Pe baza lui, polițiștii s-au dus la magazin și au identificat-o pe fată pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Ea a fost reținută și acuzată de omor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net