Crima şocantă din Mogoşoaia, urmată de o sinucidere: agresorul s-a spânzurat

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

O asistentă medicală a fost înjunghiată mortal de soţ, chiar la locul de muncă. Bărbatul a urmărit-o pe femeie până în dispensarul unde lucra şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Apoi el i-a dat un mesaj fiului, în care i-a spus ce a făcut, şi a dispărut. Ulterior, agresorul s-a spânzurat sub un pod, în Chitila, fiind găsit în cursul dimineţii de joi fără suflare.

Femeia, care lucra ca asistentă medicală, se îndrepta miercuri spre locul de muncă. Tot drumul până la serviciu, a fost urmărită pas cu pas de către fostul soţ. În momentul în care a intrat în clinică, bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit. Femeia s-a prăbuşit şi nu a mai avut putere să se ridice. Medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic.

Imediat după teribila crimă, fostul soţ al victimei i-a trimis un mesaj fiului. În SMS, bărbatul a scris: "Vezi că am omorât-o pe mama ta. Eu dispar acum", informează româniatv.net.

Vecinii cred că gelozia a fost motivul pentru care bărbatul a recurs la un asemenea gest. Cei doi soţi erau despărţiţi de aproximativ doi ani, iar femeia reuşise să obţină un ordin de restricţie împotriva bărbatului, care era destul de violent.

În cursul dimineţii de joi agresorul a fost găsit spânzurat sub podul Chitila. La faţa locului a ajuns poliţia care a deschis o anchetă pentru a determina modul în care bărbatul şi-a luat viaţa.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net