I-a tăiat gâtul în plină stradă că l-a părăsit

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Crimă pasională, miercuri seara, în cartierul ieşean Tătăraşi. Un bărbat, părăsit recent de iubită, a venit să îi ceară acesteia să se împace cu el. La refuzul femeii, tânărul parcă a înnebunit de furie şi i-a tăiat gâtul cu un cuţit.

Gabriela Puricoi avea 33 de ani şi era mamă a două fetiţe pe care le făcuse cu un alt bărbat. De doi ani avea o relaţie cu Petru Toderică, dar în ultima vreme acesta se schimbase mult. Apropiaţii spun că devenise agresiv şi începuse să bea foarte mult. În urmă cu două săptămâni, Gabriela nu a mai suportat să trăiască acest coşmar, aşa că s-a mutat în altă locuinţă, crezând că astfel îşi va feri fiicele de furia bărbatului.

Cadavrul tinerei a fost găsit în tufişurile de pe marginea drumului

simeon stalpnicul png

Nu s-a putut însă proteja pe ea. Miercuri seara, când tânăra a plecat în oraş să plătească factura la cablu, Toderică a urmărit-o. A oprit-o pe stradă şi a rugat-o să se întoarcă la el. Între cei doi a izbucnit o ceartă violentă, iar bărbatul nu a vrut să accepte un refuz. A împins-o pe Gabriela în desişul de la marginea drumului, a scos un cuţit şi i-a tăiat gâtul de la un capăt la celălalt. Proprietarul unei case din zonă care se afla la balcon a văzut cum bărbatul se certa cu femeia, apoi cum a ieşit din desiş, şi, curios, a mers să vadă ce făcuse bărba­tul acolo.

A dat peste cadavrul femeii şi a sunat îngrozit la 112. Anchetatorii l-au prins pe Toderică în doar câteva ore, în timp ce se plimba prin oraş. Îşi schimbase însă hainele pătate de sânge înainte de a ieşi la plimbare. Ridicat pentru audieri, el a negat că şi-ar fi ucis fosta iubită.

Petru Toderică a fost reţinut pentru 24 de ore şi urma, ieri seară, să fie propus pentru arestare preventivă.

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net