Crimă dublă! Un tânăr cu probleme psihice şi-a ucis tatăl şi bunicul

Ultima actualizare:

    Tânărul suferea de depresie
Tânărul suferea de depresie

Un tânăr de 19 ani, din Oneşti, care suferea de depresie şi locuia împreună cu tatăl şi bunicul său în localitatea vrânceană Pufești, i-a omorât pe aceştia, sâmbătă după-amiază, aparent fără motiv, el fiind găsit de către polițiști în timp ce încă își lovea cu lopata victimele decedate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, inspector principal Cătălina Murariu, dubla crimă a avut loc, sâmbătă după amiază, în satul Ciorani, comuna Pufești, județul Vrancea, când un tânăr tânăr de 19 ani, din Onești, cunoscut cu afecţiuni medicale şi suferind de depresie, şi-a omorât tatăl în vârstă de 60 de ani şi bunicul de 89 de ani, transmite corespondentul mediafax.ro.

Conform sursei citate, tânărul i-ar fi ucis pe cei doi bărbați cu mai multe lovituri de lopată, în locuinţa din Pufeşti a bătrânului de 89 de ani, unde tânărul și tatăl său stăteau fără forme legale.

Poliţiştii spun că, la un moment dat, fără a avea vreun motiv, tânărul a luat o lopată și a început să-și lovească bunicul. În aceeași curte, la momentul izbucnirii conflictului se afla și medicul veterinar din comună, chemat să consulte un vițel. Când a văzut că bătrânul este atacat, tatăl tânărului a reacționat verbal, dar a fost lovit și el în cap cu lopata. Medicul veterinar, care a intenţionat să intervină, cerându-i tânărului să înceteze, a fost la un pas de a fi lovit și el, în final reușind să fugă şi anunţând Poliția despre cele întâmplate.

La momentul sosirii polițiștilor la fața locului , tânărul încă își lovea tatăl și bunicul, care erau deja morţi.

Polițiștii l-au imobilizat pe tânăr, au încercat să-l audieze, însă având în vedere starea în care se afla s-a dispus internarea sa în Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Sfântul Pantelimon din Focșani.

Duminică, audierile vor continua, iar apoi tânărul va fi prezentat instanței cu propunerea de arestarea preventivă.

Localnicii spun că tânărul de 19 ani ar fi suferit o depresie după decesul mamei sale, în anul 2011. Anul trecut, el nu a promovat examenul de bacalaureat, ceea ce i-ar fi agravat și mai mult starea. Oamenii susțin că de-a lungul timpului tânărul ar fi fost dus la medici și ar fi luat tratament pentru starea de depresie în care se afla, dar nu ar fi fost stabilit un diagnostic în cazul său. Tot localnicii susțin că după comiterea dublului asasinat tânărul se comporta ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net