A crescut numărul românilor dispăruți după seismul din Italia! Sunt 19

Ultima actualizare:

    Cutremurul din Italia a lăsat mii de oameni pe drumuriFoto: AFP
Cutremurul din Italia a lăsat mii de oameni pe drumuriFoto: AFP

Cutremurul din Italia, de miercuri dimineață, 24 august, nu a afectat doar poporul italian, ci și străinii care trăiau în zonă sau care se aflau în vacanță. Cum românii reprezintă o mare parte dintre cetățenii străini din "Cizmă", aceștia nu au fost lipsiți de problemele apărute în urma seismului. 11 conaționali și-au pierdut viața, alți șase se află în spitale, iar numărul celor dispăruți a crescut de la 16 la 19.

Maria Ligor, ministrul pentru Relația cu românii de pretutindeni, a declarat pentru cei de la DIGI24 că numărul românilor dispăruți a crescut: "Au mai apărut informaţii din partea familiilor care nu reuşesc să-i localizeze pe cei apropiaţi. Avem acum 19 nume, nu toţi sunt neapărat din zona direct afectată. Lucrăm în continuare la localizarea celor dispăruţi. Am avut şi o veste bună. Aveam pe listă o familie de cinci persoane pe care nu puteam să-i localizăm. Avem confirmarea că sunt bine, sănătoşi cu toţii, sunt teferi, acasă, la Cluj."

Până în prezent, au fost anunțați 291 de morți în urma cutremurului care a lovit Italia. Seismul de 6,2 grade pe scara Richter a șters localități întregi de pe hartă și au lăsat mii de oameni fără locuințe.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net