Copilul i s-a născut mort pentru că soţia nu a fost asistată în timpul travaliului

Ultima actualizare:

    Constantin Ciobanu, tatăl fetiţei moartăFoto: ziaruldeiasi.ro
Constantin Ciobanu, tatăl fetiţei moartăFoto: ziaruldeiasi.ro

Un cuplu de tineri din Iaşi trăieşte o dramă! Cu câteva zile în urmă, cei doi aşteptau cu nerăbdare să li se nască fetiţa. Din păcate, ea a venit pe lume moartă, deoarece femeia nu a fost supravegheată de nici un medic în timpul travaliului.

Luni dimineaţă, Ioana şi Constantin Ciobanu s-au dus la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi pentru un ultim control, femeia fiind gravidă în 9 luni, cu primul ei copil. În urma ecografiei din acea dimineaţă, a rezultat că femeia avea dilataţie de 3 cm, iar Constantin a contactat-o pe dr. Simona Niculescu, medicul care monitorizase sarcina, relatează ziaruldeiasi.ro.

“Am vorbit cu ea la ora 10.00, în data de 8 septembrie, pentru a cere acordul să ne internăm, pentru că soţia mea avea toate simptomele naşterii. Am rămas la spital până la ora 20.00”, a spus Constantin. Seara, în jurul orei 23.00, bărbatul vorbeşte la telefon cu soţia care îi spune că ceva nu este în regulă.

Nici un medic nu era în spital

“Am venit de urgenţă, dar în spital nu era nici un medic de gardă, nici o infirmieră, nici un asistent. Am intrat în sala de travaliu unde soţia mea era îngrijită de o infirmieră, care m-a dat afară din sală. Am sunat-o pe dr. Niculescu şi nu ne-a răspuns”, a povestit tânărul. Mama avea să fie văzută de un medic anestezist în jurul orei 07.00, a doua zi, după opt ore de chin. Văzând starea femeii, acesta a cerut de urgenţă să i se facă cezariană. Ioana e operată şi scoasă din sală. “La ora 07.40 am aflat că fetiţa mea e moartă. Auzisem o femeie care a spus că a decedat. Nu ne-a anunţat nimeni”, povesteşte îndurerat tatăl. Constantin a făcut plângere la Poliţie, iar ministrul sănătăţii a anunţat, ieri, că a cerut ca autorităţile sanitare să verifice acest caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net