Copilă de 11 ani, sechestrată şi violată de un bărbat de 48 de ani

Ultima actualizare:

    Proiectul de lege a fost adoptat în mod tacit de senatoriFoto: Simbol
Proiectul de lege a fost adoptat în mod tacit de senatoriFoto: Simbol

O fetiţă de 11 ani din Hunedoara a fost sechestrată şi abuzată sexual de un bărbat de 48 de ani, care a luat-o pur şi simplu din faţa blocului, informează România TV. Copila i-a povestit mamei cele întâmplate, iar aceasta a depus plângere la poliţie. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Nefericita întâmplare a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Seara, fetiţa s-a dus să se joace şi i-a spus mamei că merge la o vecină. În timp ce se juca în faţa blocului, bărbatul a luat-o cu forţa şi a dus-o acasă la el, unde a bătut-o şi a agresat-o sexual. Cum era băut bine, a adormit, iar fata a reuşit să fugă.

"L-am văzut pe ăla că juca cărţi şi el cu mai multe persoane şi fata tot pe lângă el se dădea. I-a dat nişte bani s-a dus să-şi ia bomboane şi apoi nu i-am mai văzut", a spus un vecin.

"Am auzit că a sechestrat-o, a violat-o şi fata a apucat să fugă dimineaţa la 5. Cică el a adormit, ea a găsit nişte chei pe masă şi a fugit. Ea e o fată tăcută, pierdută", a spus un alt localnic.

Speriată că fata nu se întorsese acasă de ore bune, mama alertase poliţia, iar fetiţa a fost dată în urmărire. Între timp, aceasta a ajuns acasă şi a povestit întreaga întâmplare. Mama a depus plângere la poliţie, iar bărbatul a fost găsit şi reţinut.

"Este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani din Hunedoara. Acesta a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru viol şi lipsire de libertate", a declarat Laura Bradu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Agresorul riscă să-şi petreacă următorii 10 ani în spatele gratiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net