La 6 ani, şi-a salvat fraţii din maşina răsturnată

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un copil de numai 6 ani şi-a salvat familia rămasă captivă între fiarele contorsionate ale autoturismului, după ce acesta a plonjat în albia unui râu din Câmpulung Muscel. Băiatul a urcat pe pod, de unde a făcut semne disperate altui şofer pentru a semnala accidentul.

Accidentul s-a petrecut vineri seară, când şoferul unui autoturism Logan a pierdut controlul volanului pe centura municipiului Câmpulung Muscel. Din cauza vitezei mari, dar şi a şoselei umede, într-o curbă de 90 de grade, bărbatul a lovit cu maşina balustrada podului de peste Râul Târgului şi a plonjat în albia acestuia. Maşina a căzut de la aproape şapte metri înălţime, pe pământ, la marginea apei.

Autoturismul a căzut de pe pod, de la o înălţime de aproape şapte metri

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Unul dintre copii, în vârstă de 6 ani, a reuşit să iasă din maşina strivită şi a urcat pe pod, cerând ajutorul unui şofer care trecea în acel moment prin zonă. Aşa s-a aflat de accident şi la faţa locului au sosit echipaje de la Ambulanţă, Descarcerare şi Poliţie. Din păcate, pentru pasagerul din dreapta, tatăl şoferului, nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul a murit pe loc, fiind strivit.

Şoferul şi cei trei copii ai săi, de 9, 6 şi 3 ani care se aflau pe bancheta din spate, au fost transportaţi la spital, unde au rămas internaţi. Starea băiatului cel mare este critică. Şoferul le-a povestit poliţiştilor că a pierdut controlul volanului într-o curbă, a încercat să tragă dreapta de volan, dar a patinat cu maşina şi a căzut de la o înălţime de aproximativ 7 metri. Bărbatul era incoerent şi nu a putut spune de unde veneau şi unde se duceau. Autoturismul, un Logan albastru, este înmatriculat în Dolj. Oamenii legii au demarat o anchetă. Şoferul vinovat de producerea accidentului va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Şi el şi-a ajutat frăţiorul şi bunica

Un copil din SUA a devenit erou după ce şi-a salvat bunica şi fratele de la moarte. Totul s-a petrecut în iulie 2013, pe o şosea din oraşul american Denver.

simeon stalpnicul png

Gryffin Sanders, de 10 ani, se afla cu fratele lui de 4 ani în maşina condusă de bunica lor. La un moment dat, bătrâna de 74 de ani, care mergea cu viteză, a leşinat la volan, fiind la un pas de o tragedie. Reacţia promptă a lui Gryffin le-a salvat însă vieţile. El a pus imediat mâna pe volan şi a reuşit să ducă automobilul într-un şanţ. În urma impactului, nu foarte puternic, maşina s-a oprit şi în acest fel, toţi au scăpat teferi. Băiatul şi-a sunat apoi părinţii, iar oamenii au chemat imediat ambulanţa. Bătrâna se află în afara oricărui pericol, iar puştiul de 10 ani a devenit imediat erou. Întrebat cum s-a descurcat atât de bine, băiatul a răspuns mândru: "Sunt foarte bun la carting!".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net