UPADATE: Copil de un an mort, fratele geamăn în stare gravă, din cauza unui virus neidentificat

Ultima actualizare:

UPDATE: Ora 15.10

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, doctor Raluca Alexandru, a declarat, pentru Click!, faptul că băieţelul a răspuns foarte bine la tratamentul administrat. "Este vioi, mănâncă şi urmează să fie transferat de la Terapie Intensivă la Pediatrie. Potrivit primelor rezultate ale analizelor, nu este vorba despre nici un virus. Deocamdată, diagnosticul pus este cel de bronşiolită. Urmează să primim rezultatele analizelor efectuate la Institutul Matei Balş!.

Potrivit medicilor de la Spitalul Municipal "Dr. Gavril Curteanu" din Oradea, familia din Beiuş a petrecut o săptămână în staţiunea bulgărească Nisipurile de Aur, iar apoi a vizitat, timp de două zile, mănăstirile din nordul Moldovei, întorcându-se acasă marţea trecută.

În aceeaşi seară, unul dintre copii a început să se simtă rău, având simptome de bronşită astmatiformă.

A fost dus la spital de urgenţă, însă a suferit trei stopuri cardiac şi a murit. Celălalt micuţ a început să manifeste aceleaşi simptome după câteva ore de la decesul fratelui său, părinţii solicitând intervenţia unui echipaj de ambulanţă, care l-a transportat de urgenţă la Oradea şi apoi la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti.

Specialiştii au început investigaţii amănunţite pentru a afla cauza exactă a îmbolnăvirii, dar agentul patogen nu a fost încă identificat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
legume verzi jpeg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net